Olympus VN-711PC

Olympus VN-711PC

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare voicerecorders



Alternatieven


Productinformatie

Korte specificaties

Ruisonderdrukking microfoon
Ja
Audio opnameformaten
WMA
Totale opslagcapaciteit
2 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze voicerecorderspecialist
  • Tafelstandaard in achterkant geïntegreerd
  • Lange gebruiksduur
  • Opname in WMA formaat
  • Geheugen niet uitbreidbaar
  • Geen case of sleeve meegeleverd
Productspecialist voicerecorders

Omschrijving

Met de gebruiksvriendelijke Olympus VN-711PC neem je memo's, colleges en vergaderingen in haarscherpe geluidskwaliteit op. De recorder is uitgerust met een 2 GB intern geheugen en staat je tot wel 70 uur adequaat bij. Voor een optimale geluidskwaliteit is een tafelstandaard in de achterkant geïntegreerd waardoor storende tafelgeluiden vermeden worden. Het opnemen gebeurd in WMA-formaat en na het opnemen zet je de bestanden eenvoudig over op de computer. Met de Olympus VN-711PC laat je geen woord verloren gaan.

Kijk ook eens bij de Olympus VN-731PC, de opvolger van de VN-711PC.

Met de gebruiksvriendelijke Olympus VN-711PC neem je memo's, colleges en vergaderingen in haarscherpe geluidskwaliteit op. De recorder is uitgerust met een 2 GB intern geheugen en staat je tot wel 70 uur adequaat bij. Voor een optimale geluidskwaliteit is een tafelstandaard in de achterkant geïntegreerd waardoor storende tafelgeluiden vermeden worden. Het opnemen gebeurd in WMA-formaat en na het opnemen zet je de bestanden eenvoudig over op de computer. Met de Olympus VN-711PC laat je geen woord verloren gaan.

Kijk ook eens bij de Olympus VN-731PC, de opvolger van de VN-711PC.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Olympus VN-711PC
  • 2 AAA-batterijen
  • USB-kabel

Standaard meegeleverd

  • Olympus VN-711PC
  • 2 AAA-batterijen
  • USB-kabel

Korte specificaties

Ruisonderdrukking microfoon
Ja
Audio opnameformaten
WMA
Totale opslagcapaciteit
2 GB


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    klijn maar fijn

    Rene Arts | 1 juli 2013

    Ik koos voor deze olympus vanwege de kleine
    uitvoering. mijn werkzaamheden zijn aluminium
    ramen en deuren en op montage schreef ik eerst
    alles op war er nog moest gebeuren.
    nu gebruik ik de olympus hij is klein en het gebruik is doeltreffend zonder veel gedoe.
    Voor de prijs hoef je het niet te laten. had ik hem
    maar eerder gehad.

    Rene Arts | 1 juli 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Olympus VN-711PC : een luisterend oor

    Nienke | 28 februari 2014

    • Makkelijk in gebruik
    • Bestanden makkelijk op PC te zetten
    • Kraakhelder geluid
    • klein achtergrondruisje, maar niet storend

    De Olympus VN-711PC is een recorder die een prima prijs-kwaliteit verhouding heeft. Hij is zeer makkelijk in gebruik, zowel het apparaat zelf is gemakkelijk te bedienen en het overzetten van de geluidsbestanden op de computer is ook in een paar seconden geregelt. Als je de opname op het apparaat zelf afspeelt, hoor je soms een klein achtergrond ruisje (hetgeen niet storend is en de duidelijkheid van de opnames niet verslechterd), maar laat je hierdoor niet misleiden, want zodra je het op de computer afspeelt is ook dat totaal verdwenen en hou je een kraakheldere opname over. Hulde

    Nienke | 28 februari 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    voice recorder

    karin | 4 februari 2014

    Een simpel en eenvoudig in te stellen apparaat. Niet veel poespas. Heb het nodig voor vergaderingen met 3 personen. Doet precies waar het voor bedoeld is. Geeft met het afspelen een helder en duidelijk geluid, dat ook goed is in te stellen. Alleen de handleiding mag wel wat duidelijker en jammer dat de gesprekken niet in stukjes "gehakt" kunnen worden.
    Er zijn veel soorten recorders, heb daarom advies aan Coolblue gevraagd. Kreeg hierop snel en duidelijk antwoord.

    karin | 4 februari 2014
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Ervaring voice recorder Olympus VN-711PC

    Het app. voelt plastic achtig aan wat ik persoonlijk jammer vind. Maar voldoet verders perfect. Goede kwaliteit opnames en makkelijke bediening.

    Snelders | 6 september 2012
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Doet wat je verwacht
    • Makkelijk in gebruik
    • Bestanden makkelijk op de computer te zetten
    • Heeft een standaardje waardoor hij makkelijk op tafel gezet kan worden
    • Achtergrondgeluiden

    Simpel apparaatje en werkt goed, zoals verwacht na het lezen van verschillende reviews.
    Enkele opmerkingen:
    - De voicerecorder neemt wel veel achtergrondgeluiden op. Ik gebruikt het apparaat om 1 op 1 interviews af te nemen en gesprekken die op de gang werden gevoerd kon je op de achtergrond horen.
    - Hoe de audiobestanden op het apparaat in verschillende mappen worden opgeslagen is mij nog niet helemaal duidelijk.
    - De audiobestanden zijn makkelijk op de computer te zetten.

    Sophie | 7 november 2014
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    compact, handig en eenvoudig in gebruik, gewoonweg super

    Heb weinig ervaring met alle moderne elektronica, maar dit is zo eenvoudig dat ik het onmiddellijk kon gebruiken.

    Rta Busschaert | 4 november 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    heel eenvoudig in gebruik
    • microfoon
    • eenvoudig gebruik
    • zuinig energieverbruik

    De VN-711 is heel éénvoudig in gebruik. Je kan gelijk opnemen of met één knop kiezen uit 5 folders. Zelfs voor colleges & conferenties is de interne microfoon voldoende. Het is mono-geluid maar voor mij meer dan voldoende.

    Christoph Deschryver | 1 november 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig, makkelijk en goede kwaliteit
    • makkelijk te bedienen
    • goede kwaliteit opnames
    • klein en handig

    Ik gebruik de voicerecorder voor het opnemen van interviews. De VN-711PC is klein en handig, heel eenvoudig te bedienen, de opnames zijn van goede kwaliteit en makkelijk op de computer te zetten. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Geen negatieve punten.

    Teresa | 8 november 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Handig, simpel, heel makkelijk in gebruik, in 1 woord: super
    • Doet wat je verwacht
    • Capaciteit is goed
    • Makkelijk in gebruik

    Geen negatieve punten kunnen vinden. Het apparaat doet wat je verwacht bij zo'n aankoop en hij doet het goed. Geluid is goed, handzaam, verschillende mappen voor opnames (handig als je met verschillende opdrachten bezig bent). Meer dan genoeg opnamecapaciteit en als je het boekje even doorneemt het het gebruik heel makkelijk. Zeker een aanrader!

    Hanna | 18 september 2014

Specificaties

Product

Artikelnummer
170133
Fabrikantcode
V405141TE000
Merk
Olympus
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie
Oude apparaat gratis retour
Ja

Algemeen

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Maximaal vermogen luidsprekers
250 mW
FM-radio
Nee

Fysieke eigenschappen

Hoogte
10,8 cm
Breedte
3,9 cm
Diepte
1,6 cm
Gewicht
0,071 kg
Kleur
Zilver

Bediening

Spraakbesturing
Nee
Dicteren
Ja
Dicteren middels
n.v.t.

Afspeelopties

Stemactivering
Ja

Opname

Audio opnameformaten
WMA
Ingebouwde microfoon
Ja
Externe microfoon meegeleverd
Ja
Ruisonderdrukking microfoon
Ja

Spraakherkenning

Bruikbaar met spraakherkenning
Ja
Spraakherkenningssoftware meegeleverd
Nee

Bedrade aansluitingenn

Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Type hoofdtelefoon aansluiting
[3,5 mm mini-jack]

Opslag

Totale opslagcapaciteit
2 GB

Stroomvoorziening

Stroombron
Ja
Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Soort batterij/accu
Standaard batterijen
Accu/batterij technologie
Nikkel-metaalhydride
Verwisselbare accu/batterij
Ja
Maximale accu/batterijduur
823 uren