ThermoSmart Wifi-thermostaat

ThermoSmart Wifi-thermostaat

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare thermostaten



Alternatieven


Productinformatie

Korte specificaties

Type verwarming
Cv-ketel, Stadsverwarming
Type thermostaat
Slimme thermostaat
Geschikt voor type cv-ketel
Alle cv-ketels, Modulerende cv-ketels
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Bediening via app
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Thermostaatspecialist
  • Makkelijk te bedienen met je smartphone, tablet, laptop of pc.
  • Programmeerbaar in blokken van minimaal een half uur tot maximaal een vakantie.
  • Bedien op afstand met de app of via de webportal.
  • De thermostaat beschikt niet over zoneregeling.
Productspecialist Thermostaten

Omschrijving

De ThermoSmart Wifi-thermostaat is een eenvoudig te bedienen slimme thermostaat. Stel in dat het lekker warm is wanneer je thuiskomt en dat de temperatuur automatisch omlaag gaat als je gaat slapen. Nooit meer onnodig stoken, bespaart een hoop kosten! Via de app kun je de temperatuur aanpassen en een klokprogramma instellen.

Let op: deze thermostaat is geschikt voor alle type cv-ketels. Wil je dat de thermostaat modulerend werkt? Zorg er dan voor dat je cv-ketel voorzien is van een OpenTherm-protocol.

De ThermoSmart Wifi-thermostaat is een eenvoudig te bedienen slimme thermostaat. Stel in dat het lekker warm is wanneer je thuiskomt en dat de temperatuur automatisch omlaag gaat als je gaat slapen. Nooit meer onnodig stoken, bespaart een hoop kosten! Via de app kun je de temperatuur aanpassen en een klokprogramma instellen.

Let op: deze thermostaat is geschikt voor alle type cv-ketels. Wil je dat de thermostaat modulerend werkt? Zorg er dan voor dat je cv-ketel voorzien is van een OpenTherm-protocol.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Adapter
  • Montagemateriaal
  • Snelstartgids

Standaard meegeleverd

  • Adapter
  • Montagemateriaal
  • Snelstartgids

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Korte specificaties

Type verwarming
Cv-ketel, Stadsverwarming
Type thermostaat
Slimme thermostaat
Geschikt voor type cv-ketel
Alle cv-ketels, Modulerende cv-ketels
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Bediening via app
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
8,7
Instelmogelijkheden
8,3
Montagegemak
8,7
Vormgeving
8,9
Bedieningsgemak
8,7

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,6/10

Een fantastische gebruiksvriendelijke thermostaat

  • Thermosmart ziet er strak uit
  • Bediening via app/computer

Ik gebruik de thermostaat nu enkele weken naar volle tevredenheid. De thermostaat is eenvoudig te bedienen, zowel op de thermostaat zelf, als via de app of computer. Snel het programma (tijdelijk) aanpassen kan je overal waar internet is, eenvoudig doen. Of gewoon de thermostaat een graadje hoger/lager zetten.

  • Mark
  • 16 januari 2015
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Doet exact wat hij belooft, prima apparaat

  • Makkelijke bediening
  • Makkelijke installatie
  • Installatie met Windows 8.1 geeft (nog steeds) problemen

Ziet er leuk uit en is erg makkelijk te bedienen en in te stellen. App en browsertoegang zijn mooi en gebruiksvriendelijk vormgegeven. Installatie is een eitje met behulp van het stappenplan wat je op de computer volgt. Als je Windows 8.1 hebt kom je in stap 22 wel een hobbel tegen. Zelfs met de patch waarnaar wordt verwezen lukte het mij niet. Een PC met bv. Windows 7, je iPad of Iphone klaart de klus echter in een wip. Aanrader!

  • Peter-jan
  • 24 februari 2015
5 / 5 sterren
9,6/10

Makkelijk, mooi, eenvoudig

  • Eenvoudige installatie
  • Design
  • Afhankelijk van server/verbinding

De ThermoSmart is zeer eenvoudig te installeren; binnen een uur was hij gemonteerd, aangesloten op de ketel (ik heb een Intergas) en ingesteld. De applicatie om hem in te stellen bevat weinig toeters en bellen, maar is daardoor wel heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je merkt wel dat het product nog in ontwikkeling is, maar ThermoSmart luistert hierbij naar de gebruikers. Je kunt ideeën via de portal indienen of bestaande ideeën van anderen steunen. Men geeft vervolgens de gebruikers ook feedback over welke ideeën er wel of niet uitgevoerd gaan worden. Uitmuntende service: Bij mij reageerde de ketel erg traag op het verhogen van de temperatuur. Ik kreeg op mijn vraag een zeer uitgebreide mail terug van ThermoSmart met een analyse en het advies om bepaalde instellingen op de ketel te veranderen. Dit advies bleek daadwerkelijk te helpen. Minpuntje; doordat de thermostaat afhankelijk is van de server van ThermoSmart betekent het uitvallen van de server, of de verbinding, dat de thermostaat zijn programma niet meer volgt. Handmatig instellen is dan de enige optie.

  • Ernst
  • 27 januari 2015
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Functioneel, mooi design en makkelijke installatie

  • Eenvoudige installatie
  • Reactietijd helpdesk
  • Geen tijdsweergave op de display

Tijdens de installatie van de thermostaat kan je een handig, online stappenplan volgen dat je doorheen het hele proces loodst. De connectie met het wifi-netwerk tijdens de installatie verliep vlekkeloos. Het enige puntje dat we hebben kunnen vaststellen is dat de tijdsindicatie, die online gestuurd is, niet correct werd weergegeven. Hoewel we de thermostaat op zaterdag hebben geïnstalleerd, kregen we hier toch binnen de 15 minuten een antwoord van de online helpdesk. Qua design ziet de thermostaat er degelijk en modern uit en stoort hij zeker niet in het interieur. Wat wel jammer is, is dat de display van de thermostaat geen tijdsaanduiding heeft. Dit was extra handig geweest. Het instellen van het programma verloopt vlekkeloos en de aansturing via smartphone, tablet en/of pc werk vlekkeloos. Na twee weken in gebruik te zijn, heeft de thermostaat zich ook goed aangepast aan de karakteristieken van de woning en is het telkens lekker warm om de gewenste momenten. De features van het online programma hadden iets dynamischer gemogen, bijvoorbeeld meer keuze in de manier waarom de grafieken worden weergegeven.

  • Gino silverans
  • 25 februari 2015
5 / 5 sterren
10/10

super

heel snel te installeren met de duidelijke on-line richtlijnen en zeeeeeeer gebruiksvriendelijk.

  • Dirk vanhaecht
  • 2 februari 2016
2.5 / 5 sterren
5,2/10

Mooi apparaat, slechte software.

  • Vormgeving
  • Installatie
  • Programmering App

Ziet er fantastisch uit en het werkt top met mijn stadsverwarming. De app functionaliteit is echter bizar beperkt. Grootste klacht - en voor mij echt een dooddoener - is het feit dat als ik een blok op 20 graden instel, vervolgens manueel de temperatuur verhoog naar 24 graden, het programma niet meer stopt. Ook na het verlopen van het tijdsvak blijft de temperatuur op 24 graden staan. Ook als ik een blok er na heb op bijvoorbeeld 5 graden, de thermostaat blijft altijd terug springen naar 24 graden. Ik heb nov 2016 contact gehad met de ontwikkelaar van de app, maar dit is nooit verbeterd. Voor mij een reden om de thermostaat te vervangen voor een product dat wel 'slim' werkt. De constatering van de supportdesk: "Ik denk dat de oorzaak van het probleem gevonden is. Er blijkt een bug te zitten in de agenda van de ThermoSmart. Wanneer je een blok van 20 graden invult bij je agenda, overruled deze het standaardprogramma of het basisprogramma. Het blijkt echter dat in sommige gevallen dit agendaprogramma actief blijft ondanks dat een andere temperatuur is ingevuld. Het gevolg is dat de ThermoSmart de temperatuur op 20 graden houdt." Ik kan het product dan ook niet aanraden.

  • Guido fuchs
  • 22 oktober 2017
3 / 5 sterren
6,0/10

Mooi en handig

  • Bedieningsgemak
  • App
  • Geen telefonische helpdesk

De ThermoSmart heeft een mooie vormgeving. De app is erg handig om altijd en overal de temperatuurinstelling in je woning kan checken en/of wijzigen. Het installeren duurde even, maar met behulp van de klantenservice is het uiteindelijk gelukt. De klantenservice is alleen online te bereiken via een forum en e-mail.

  • Margo
  • 29 januari 2016
5 / 5 sterren
10/10

Top aankoop!!!!

  • Op afstand dmv mobiel in te stellen
  • Makkelijk in gebruik

Prima Thermosmart. Echt een aanrader voor iedereen Makkelijk in te stellen en te wijzigen vanaf elk apparaat wanneer je wilt. Temperatuur hoger voordat je naar huis gaat is geen probleem. Jammer dat wij hem niet eerder hebben aangeschaft. Beste aankoop sinds tijden 👍

  • Antoon makay
  • 15 oktober 2015
5 / 5 sterren
10/10

Geweldig!

  • Geweldig
  • Geen.

Geweldig!! Zonder extra kosten gewoon via de telefoon of pc/laptop makkelijk in te stellen en te regelen. Kortom top apparaat! Heel blij mee :D

  • Lucienne de gier
  • 18 november 2015
5 / 5 sterren
10/10

ideale thermostaat

  • ook te bedienen met een windowsphone
  • eenvoudige installatie

Ik heb de thermosmart gekocht omdat dit de enige slimme thermostaat is die goed met mijn Vaillant ketel én mijn windows Phone overweg kan. Bovendien is het ook nog een van de goedkopere slimme thermostaten. Bijkomend voordeel is dat je niet vast zit aan een bepaalde energieleverancier of een contract. Het opstarten ging wat moeizaam doordat de installateur de OpenTherm module niet goed op de ketel had aangesloten. Uiteindelijk bleek ik dit heel eenvoudig zelf te kunnen doen. Het aanleren van de eigenschappen van ons oude huis met dikke leidingen en radiatoren kostte wat moeite, maar met wat aanpassingen door de helpdesk (die zelfs op de meest onmogelijk tijdstippen meedenkt) werk hij nu perfect. Voor iedereen, maar zeker voor windows phoners de ideale thermostaat. Zoals gebruikelijk was de levering door Cool blue weer perfect.

  • Jan
  • 27 december 2016
5 / 5 sterren
9,6/10

Een fantastische gebruiksvriendelijke thermostaat

  • Thermosmart ziet er strak uit
  • Bediening via app/computer
  • Eenvoud in gebruik

Ik gebruik de thermostaat nu enkele weken naar volle tevredenheid. De thermostaat is eenvoudig te bedienen, zowel op de thermostaat zelf, als via de app of computer. Snel het programma (tijdelijk) aanpassen kan je overal waar internet is, eenvoudig doen. Of gewoon de thermostaat een graadje hoger/lager zetten.

  • Mark
  • 16 januari 2015
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Doet exact wat hij belooft, prima apparaat

  • Makkelijke bediening
  • Makkelijke installatie
  • Fraai vormgegeven
  • Installatie met Windows 8.1 geeft (nog steeds) problemen

Ziet er leuk uit en is erg makkelijk te bedienen en in te stellen. App en browsertoegang zijn mooi en gebruiksvriendelijk vormgegeven.
Installatie is een eitje met behulp van het stappenplan wat je op de computer volgt. Als je Windows 8.1 hebt kom je in stap 22 wel een hobbel tegen. Zelfs met de patch waarnaar wordt verwezen lukte het mij niet. Een PC met bv. Windows 7, je iPad of Iphone klaart de klus echter in een wip.
Aanrader!

  • Peter-jan
  • 24 februari 2015
5 / 5 sterren
9,6/10

Makkelijk, mooi, eenvoudig

  • Eenvoudige installatie
  • Design
  • Service
  • Afhankelijk van server/verbinding

De ThermoSmart is zeer eenvoudig te installeren; binnen een uur was hij gemonteerd, aangesloten op de ketel (ik heb een Intergas) en ingesteld. De applicatie om hem in te stellen bevat weinig toeters en bellen, maar is daardoor wel heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je merkt wel dat het product nog in ontwikkeling is, maar ThermoSmart luistert hierbij naar de gebruikers. Je kunt ideeën via de portal indienen of bestaande ideeën van anderen steunen. Men geeft vervolgens de gebruikers ook feedback over welke ideeën er wel of niet uitgevoerd gaan worden.
Uitmuntende service: Bij mij reageerde de ketel erg traag op het verhogen van de temperatuur. Ik kreeg op mijn vraag een zeer uitgebreide mail terug van ThermoSmart met een analyse en het advies om bepaalde instellingen op de ketel te veranderen. Dit advies bleek daadwerkelijk te helpen.
Minpuntje; doordat de thermostaat afhankelijk is van de server van ThermoSmart betekent het uitvallen van de server, of de verbinding, dat de thermostaat zijn programma niet meer volgt. Handmatig instellen is dan de enige optie.

  • Ernst
  • 27 januari 2015

Verzeker je Thermostaat

In je winkelmandje kun je de onderstaande verzekering kiezen. Hiermee bescherm je je spiksplinternieuwe Thermostaat tegen schade en/of diefstal.

ThermoSmart Wifi-thermostaat
  • 3 jaar Zekerheidspakket
    35,90 eenmalig

Specificaties

Product

Artikelnummer
532187
Fabrikantcode
00000000
Merk
Thermosmart
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Carry-in-garantie
Oude apparaat gratis retour
Ja

Compatibiliteit

Type verwarming
Cv-ketel, Stadsverwarming
Geschikt voor type cv-ketel
Alle cv-ketels, Modulerende cv-ketels
Optimaal voor Aan/uit CV-ketel
Ja
Optimaal voor modulerende CV-ketel
Ja
OpenTherm
Ja
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Thermostaat opties

Type thermostaat
Slimme thermostaat
Programmeerbaar per tijdseenheid
Per dag, Per vakantie, Per weekdagen, Per weekend
Zelflerend
Ja
Touchscreen
Ja
Geofencing
Ja
Instelbereik graden
0 - 30
Automatische zomer/wintertijd schakeling
Ja
Per halve graad instelbaar
Ja
Aansluiting van externe temperatuur sensor
Nee
Instelbare warmte zones
Nee
Taal bedieningspaneel
Nederlands
Display achtergrondverlichting
Nee
Wifi ingebouwd
Ja

Smart Home opties

Bediening via app
Ja
Bediening via Apple app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Windows app
Nee

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom
2 draads aansluiting
Ja
Geschikt voor voltage
24V

Fysieke eigenschappen

Hoogte
7,7 cm
Diepte
2,25 cm
Breedte
12,3 cm
Gewicht
300 g
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Inclusief montagemateriaal
Ja