The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips Fidelio B8

Philips Fidelio B8

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare soundbars



Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Wifi ingebouwd
Nee
Bluetooth
Ja
Breedte
105,8 cm
Hoogte
5,5 cm
HDMI-aansluiting
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze soundbarspecialist
  • Door de Dolby Atmos techniek luister je naar een ruimtelijk geluid.
  • Het center kanaal dat alleen stemfrequenties weergeeft produceert heldere en realistische vocalen.
  • Via Bluetooth aptX stream je muziek in cd kwaliteit.
  • Er wordt geen audiokabel meegeleverd.
  • Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.
Productspecialist soundbars

Omschrijving

Met de Philips Fidelio B8 heb je maar 1 speaker en subwoofer nodig om een bioscoopbeleving te creëren. Deze soundbar beschikt over 18 ingebouwde drivers en de Dolby Atmos techniek. Dit betekent dat het geluid breed en via het plafond verspreid wordt. Hierdoor lijkt het alsof effecten uit alle hoeken van de kamer komen. Het toegewijde middenkanaal produceert heldere hoge frequenties. Of je nu naar een film kijkt of een nummer opzet, dialogen en zangstemmen klinken altijd zuiver en verstaanbaar. Door de subwoofer van 220 watt klinkt een spannende filmscène extra meeslepend. Je plaatst deze draadloze baskist op elke gewenste plek in de kamer.


De Philips Fidelio B8 Soundbar verbinden met je tv
Gebruik de meegeleverde HDMI kabel om je soundbar met je televisie te verbinden.

Met de Philips Fidelio B8 heb je maar 1 speaker en subwoofer nodig om een bioscoopbeleving te creëren. Deze soundbar beschikt over 18 ingebouwde drivers en de Dolby Atmos techniek. Dit betekent dat het geluid breed en via het plafond verspreid wordt. Hierdoor lijkt het alsof effecten uit alle hoeken van de kamer komen. Het toegewijde middenkanaal produceert heldere hoge frequenties. Of je nu naar een film kijkt of een nummer opzet, dialogen en zangstemmen klinken altijd zuiver en verstaanbaar. Door de subwoofer van 220 watt klinkt een spannende filmscène extra meeslepend. Je plaatst deze draadloze baskist op elke gewenste plek in de kamer.


De Philips Fidelio B8 Soundbar verbinden met je tv
Gebruik de meegeleverde HDMI kabel om je soundbar met je televisie te verbinden.


Handleiding

Handleiding (437,3 KB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (437,3 KB)
  • Snelstartgids
  • Afstandsbediening (incl. batterijen)
  • HDMI kabel
  • Usb adapter
  • Stroomadapter
  • Stroomkabel (2x)
  • Muurbevestiging (2x)

Standaard meegeleverd

  • Snelstartgids
  • Afstandsbediening (incl. batterijen)
  • HDMI kabel
  • Usb adapter
  • Stroomadapter
  • Stroomkabel (2x)
  • Muurbevestiging (2x)

Handleiding

Handleiding (437,3 KB)

Beknopte specificaties

Wifi ingebouwd
Nee
Bluetooth
Ja
Breedte
105,8 cm
Hoogte
5,5 cm
HDMI-aansluiting
Ja


Kom langs in één van onze winkels op afspraak

  • Laat je adviseren door een specialist
  • Ontdek in de winkel de nieuwste producten
  • We hebben winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een aanrader voor films Dolby Atos enabled

    Christel | 18 mei 2017

    • Pluspunt:
      Dolby Atos voor film
    • Pluspunt:
      Design
    • Pluspunt:
      Gemakkelijk in gebruik en aansluiting
    • Minpunt:
      Muziek over Apple TV valt soms uit.

    Deze oplossing voor Blue Ray en Dolby Atos films enabled is fantastisch, de filmervaring is helemaal anders, je zit er midden in. Misschien iets minder aangenaam voor de buren, maar de geluidskwaliteit is overweldigend en zeker een aanrader als je een filmliefhebber bent, en van actiefilms houdt.

    Voor muziek te beluisteren vind ik het geluid precies een beetje nerveus klinken. De geluidstextuur is anders dan bij gewone grotere speakers. Het is minder vol of volledig. Daarnaast viel het geluid dat gestreamed wordt over Apple TV soms weg, niet bij Itunes maar wel bij Spotify bvb. Maar dit komt ook voor bij andere wifi enabled speakers. Bij Blue tooth is dit minder het geval. Maar dan is de Apple TV er van tussen. Het kan dus ook liggen aan Apple TV :-).

    Het toestel is gebruiksvriendelijk en snel opgezet. Men steekt de aansluitingen voor alle kabels estetisch weg, en soms is dat ook een nadeel.

    Voor film zou ik zeker voor deze oplossing gaan, voor muziek te beluisteren blijf ik liever bij traditionele speakers.

    Uitgetest niet aangekocht.

    Christel | 18 mei 2017
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Super mooie soundbar

    Jurian Buitink | 15 juni 2018

    • Pluspunt:
      Super mooi geluid via dolby atmos
    • Pluspunt:
      De soundbar is lekker small dus past super mooi onder je tv
    • Minpunt:
      Te weinig sound mogelijkheden
    • Minpunt:
      Had liever 3 hdmi poorten gehad twee is net te weinig
    • Minpunt:
      De klant laten weten dat de soundbar geen 4k door geeft naar je televisie

    Geluid is geweldig maar helaas als ik mijn xbox er op aan sluit geeft deze geen 4k door naar mijn televisie

    Jurian Buitink | 15 juni 2018
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Absolute topper in film geluid

    Mark | 17 februari 2018

    • Pluspunt:
      Dolby Atmos
    • Pluspunt:
      Geen extra speakers nodig
    • Pluspunt:
      Zeer robuust setje
    • Pluspunt:
      Ideaal voor film
    • Minpunt:
      Iets minder geschikt voor normaal muziek luisteren

    Ik heb dit setje helaas niet bij Coolblue gekocht. Coolblue ging helaas niet mee met de btw dagen van een andere partij... Toch verdiend coolblue van mij wel de review. Ik ben erg blij met dit setje. De geluidskwaliteit is voor film echt super goed. Je hebt geen extra speakers nodig en zorgt toch voor een vol en ruimtelijk geluid met diepe en volle bas. Voor allleen muziek vind ik het geluid iets minder vol dan bij normale speakers. Het is zeker niet slecht maar niet dezelfde kwaliteit als bij film kijken. Daar is deze speaker namelijk echt voor ontworpen. Ik heb ook het idee dat ik mijn full HD tv snel moet vervangen door een 4K variant (het beeld doet nu onder aan het geluid:-)
    De speaker beschikt over veel aansluit mogelijkheden waardoor je altijd een goed signaal hiernaartoe kunt brengen. Aansluiten is in nog geen 5 minuten gepiept. Al met al erg blij mee!

    Mark | 17 februari 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Uitmuntende kwaliteit
    • Pluspunt:
      Design
    • Pluspunt:
      Afwerking
    • Pluspunt:
      degelijke kwaliteit

    Ik heb verschillende systemen uitgetest en de Philips Fidelio steekt met kop en schouders boven de andere uit (Ook de prijs, maar de kwaliteit is dan ook een stuk beter dan de concurrentie). Ik ben een grote fan van aluminium behuizingen. Dit voelt en ziet er degelijker uit dan andere materialen zoals plastiek of stof dat gebruikt wordt bij andere soundbars.

    Kim Moelants | 28 juli 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    levert het heldere,volle geluid met diep laag
    • Pluspunt:
      plat(H=5cm)
    • Pluspunt:
      Design
    • Pluspunt:
      uitstekend geluid

    +Soundbar H=max 5cm (past zo onder mijn curved-TV),gemakkelijk aantesluiten,+je kan de display dimmen(is anders storend om Tv te kijken),het "dolby-admos geluid"(heb nog niet kunnen testen),+mooie soundbar,ben tevreden

    Albert | 17 oktober 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    zeker en vast de moeite waard!
    • Pluspunt:
      gemakkelijk te installeren
    • Pluspunt:
      mooie design
    • Pluspunt:
      gebruiksvriendelijk
    • Pluspunt:
      mogelijkheid om gebruik te maken zonder aansluiting boom boxc
    • Pluspunt:
      zeer goed geluitd
    • Minpunt:
      geen zicht op de prijs
    • Minpunt:
      er was geen afstandsbediening - achteraf wel ontvangen

    ik heb de kans gekregen deze muziekinstallatie eens uit te testen, en ik kan niet anders dan zeggen dat het voor mij een topervaring was. gemakkelijk te installeren, zeer mooie design (al is dit iets persoonlijk natuurlijk), aangenaam in gebruik. het viel me wel op dat de klank beter is als je films bekijkt dan als je (via bluetooth naar muziek luistert). anderzijds dan wel weer heel gemakkelijk om je muziek hierop af te spelen.
    ik weet natuurlijk niet wat de prijs hiervoor is, maar indien betaalbaar zou ik deze zeker overwegen. ik heb momenteel een oudere muziekinstallatie, en als ik de klanken vergelijk, is er wel degelijk een immens verschil. Deze is veel zuiverder, en je hebt het gevoel dat het geluid van overal komt, wat ik super vind. bij het bekijken van een film, lijkt het alsof je er middenin zit!
    topproduct!

    nicola Loxham | 3 mei 2017

Verzeker je soundbar

In je winkelmandje kun je één van de onderstaande Zekerheidspakketten kiezen. Hiermee bescherm je je spiksplinternieuwe soundbar tegen schade.

Philips Fidelio B8
  • 3 jaar Zekerheidspakket
    39,90 eenmalig
  • 5 jaar Zekerheidspakket
    79,90 eenmalig

Specificaties

Product

Artikelnummer
742447
Fabrikantcode
B8/12
Merk
Philips
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie
Oude apparaat gratis retour
Ja

Fysieke eigenschappen

Geluidskwaliteit volgens klanten
Goed
Type speaker
Soundbar
Montage mogelijk
Ja
Inclusief montagemateriaal
Ja
Samenstelling speakers
1 speaker + sub
Draadloze subwoofer
Ja
Type subwoofer
Draadloos
Hoogte subwoofer
510 cm
Breedte subwoofer
24 cm
Diepte subwoofer
302 cm
Breedte
105,8 cm
Hoogte
5,5 cm
Diepte
12 cm
Gewicht
12,08 kg
Kleur
Zwart
Losse subwoofer
Ja
Achterspeakers
Nee

Geluid

Aantal audio kanalen
5
Aantal subwooferkanalen
1
Geluidsweergave
Surround
Hi-res audio
Nee
DTS
Ja
Surround sound
Virtual surround sound
Surround systemen
DTS, Dolby Atmos, Dolby TrueHD
Radio
Nee

Aansluitingen

Usb-aansluiting
Ja
Usb functie
Media afspelen
HDMI-aansluiting
Ja
HDMI ARC (Audio Return Channel)
Ja
Netwerkaansluiting
Nee
Digitaal optische aansluiting
Ja
Digitaal coaxiale aansluiting
Ja
RCA aansluiting
Nee

Connectiviteit

Bluetooth
Ja
NFC
Ja
Wifi ingebouwd
Nee
Speelt van netwerk
Nee
Multiroom audio
Nee

Smart

Bediening via app
Nee

Onderscheidingen

Als beste getest
Nee