The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple iPad Air (2019) 256 GB Wifi Space Gray

Apple iPad Air (2019) 256 GB Wifi Space Gray

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare tablets



Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Schermdiagonaal
10,5 inch
Snelheidsklasse
Zeer goed
Beeldscherm kwaliteit
Goed
Intern werkgeheugen (RAM)
3 GB
Totale opslagcapaciteit
256 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze tabletspecialist
  • Dankzij de A12 processor multitask je zonder problemen en gebruik je meerdere apps tegelijkertijd.
  • Dankzij de ondersteuning voor Apple Pencil 1 markeer je woorden, maak je handgeschreven notities en teken je naast teksten.
  • Deze iPad Air (2019) is 6,1 mm dik en weegt 456 gram, waardoor hij gemakkelijk in je tas past en je hem overal mee naartoe neemt.
  • Deze iPad beschikt niet over een 4G module voor mobiel internet.
  • Er wordt geen Apple Pencil meegeleverd.
Productspecialist tablets

Omschrijving

Apple iPad Air (3e generatie, 2019) 256GB Wifi Space Gray gebruik je als vervanger voor je laptop dankzij de krachtige A12 bionic-chip. Deze processor is zo krachtig dat je zonder haperingen in meerdere apps tegelijkertijd werkt. Op het ruime 10,5 inch Retina beeldscherm zet je verschillende applicaties naast elkaar. Facetime bijvoorbeeld met je vrienden terwijl je jouw favoriete serie op Netflix bekijkt. Aantekeningen maak je met de los verkrijgbare Apple Pencil (1e generatie). Schets, schrijf en teken je ideeën uit, net zo makkelijk als op papier. Met een gewicht van slechts 456 gram en dikte van 6,1 millimeter neem je iPad Air (2019) gemakkelijk mee in je tas. Al je foto's, video's en andere bestanden bewaar je op het ruime 256 GB flash geheugen.

Let op: Apple Pencil 1 wordt niet meegeleverd.

Apple iPad Air (3e generatie, 2019) 256GB Wifi Space Gray gebruik je als vervanger voor je laptop dankzij de krachtige A12 bionic-chip. Deze processor is zo krachtig dat je zonder haperingen in meerdere apps tegelijkertijd werkt. Op het ruime 10,5 inch Retina beeldscherm zet je verschillende applicaties naast elkaar. Facetime bijvoorbeeld met je vrienden terwijl je jouw favoriete serie op Netflix bekijkt. Aantekeningen maak je met de los verkrijgbare Apple Pencil (1e generatie). Schets, schrijf en teken je ideeën uit, net zo makkelijk als op papier. Met een gewicht van slechts 456 gram en dikte van 6,1 millimeter neem je iPad Air (2019) gemakkelijk mee in je tas. Al je foto's, video's en andere bestanden bewaar je op het ruime 256 GB flash geheugen.

Let op: Apple Pencil 1 wordt niet meegeleverd.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Schermdiagonaal
10,5 inch
Snelheidsklasse
Zeer goed
Beeldscherm kwaliteit
Goed
Intern werkgeheugen (RAM)
3 GB
Totale opslagcapaciteit
256 GB

Aanbevolen combinatie



Kom langs in één van onze winkels, ook op afspraak

  • Laat je adviseren door een specialist
  • We helpen je ook met de installatie van je tablet
  • We hebben winkels in Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Rotterdam Alexandrium, Tilburg en Utrecht

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,6
Batterijduur
9,3
Snelheid
9,7
Schermkwaliteit
9,7
Design
9,6

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Een krachtige tablet voor de gemiddelde persoon

  • iPad Pro features
  • A12 chip
  • Geen USB C

Deze iPad Air 3e generatie is perfect voor de poweruser met een budget. Ik had hiervoor een 5 jaar oude iPad Air 2 en heb eindelijk geüpgrade. Ik heb mijn iPad met een Smart Keyboard (let op dat je de goede besteld) en een Apple Pencil besteld en ik kan deze producten zeer aanraden in combinatie met deze iPad. Met deze geweldige tablet krijg je vele features waarvoor je normaal een iPad Pro prijs moet betalen. De smart connector is geweldig bij gebruik van een Apple Smart Keyboard. Typen op de iPad is nog nooit zo fijn voor mij geweest. Gebruik van de Apple Pencil is absoluut geweldig maar werkt alleen met de eerste generatie Pencil. Ik had het wel leuk gevonden als de iPad met de tweede generatie Pencil zou werken maar dat is maar een klein detail. Ook het True Tone beeldscherm met P3 keurweergave is een geweldige aanwinst. Helaas geen Pro Motion display maar alles ziet er alsnog hartstikke soepel en snel uit. De Apple Pencil heeft hierdoor wel een reactietijd van 40ms ipv 20ms maar die 40ms is laag genoeg om perfect te kunnen schrijven en tekenen. De 10.5 display geeft wel net even een beetje extra ruimte. Dit beetje extra ruimte heeft best nog wel een groot effect en het voelt veel fijner om naar te kijken. De snelle A12 chip kan alle nieuwste apps en games aan en werkt perfect. Foto’s en video’s editen gaat prima maar zal natuurlijk iets minder snel gaan dan bij de iPad Pro met de A12X chip. Al met al is dit een geweldige tablet en een geweldige iPad. De gemiddelde persoon die geen zware professionele software (graphic designers, editors, etc.) op dagelijkse basis nodig heeft zal beter deze beter betaalbare iPad kunnen aanschaffen dan de toch wel flink duurdere iPad Pro.

  • Dennis wiersma
  • 4 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

Fijn product

  • Gewicht is laag
  • Groot scherm

Werkt als een trein. Als je Apple fijn vindt om mee te werken dan is dit een aanrader.

  • Gertjan
  • 15 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

De ipad is voor mij een uitstekende aankoop

SNEL,HELDER EN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN VOOR EEN 78 JARIGE MET VR.GR.jAN

  • Jan borg
  • 16 oktober 2019
5 / 5 sterren
10/10

Mooie iPad voor een mooie prijs

  • Interne hardware
  • Mogelijkheden accessoires
  • Speakers

Een mooie iPad voor een goede prijs, zeker als je bedenkt dat in deze tablet een van de meest recente Apple SoC’s, de A12. Werkt zoals verwacht zeer soepel en je kunt er nieuwe en oudere accessoires op aansluiten. De update naar iPadOS ging vlot en werkt prima met deze iPad Air 2019. Enige minpunt is echt alleen het geluid wat alleen van de onderkant komt en dus vanaf slechts één zijkant in landscape mode. Het uiterlijk is wat je van een traditionele iPad verwacht: homeknop en TouchID. Heel prettig is ook dat de camera niet uitsteekt, zoals het bij een goed design hoort. Een verrassend goede iPad, waar ik tevredener over ben dan verwacht.

  • Joris
  • 1 oktober 2019
5 / 5 sterren
10/10

vandaag besteld en morgen thuis geen loze belofte

  • formaat
  • gebruiksvriendelijk

Door de grote opslagruimte kan je bv spotify muziek downloaden naar hartenlust en als er dan geen wifi is heb je nog muziek af te spelen op gelijk welke plaats

  • Albert colaes
  • 21 juli 2019
5 / 5 sterren
9,6/10

Snelle iPad Air 3 256Gb met prima scherm en zeer goede WiFi

  • Enorm snel internet
  • Goed leesbaar scherm, ook in zonlicht
  • Lightning aansluiting i.p.v. USB-C

Als vervanger van iPad 2 vanwege het niet meer updaten iOS deze iPad Air 3 gekocht. Even getwijfeld over een iPad Pro. Ben tochzeer tevreden met deze iPad Air 3. Hij is snel, lichter in gewicht, scherm zeer goed leesbaar ook in fel licht. Wifi is zeer snel. Mijn oude ipad 2 haalde op 3 meter afstand van het modem ongeveer 40Mbps maar tot mijn verbazing gaf deze iPad Air een snelheid aan van ruim 490Mbps. Ik heb ook andere devices geprobeerd zoals android telefoons maar die kwamen tot 50Mbps. Ik ben zeer tevreden met deze aanschaf van deze iPad Air 3 met 256 Gb geheugen.

  • Machiel verbrugge
  • 11 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

Perfect apparaat

  • Beeld kwaliteit
  • Jarenlange Upgrades

Prima ding. Haar scherp en snel. Hij is van mijn vrouw. Het is haar tweede. De eerste de IPad 2 was 9 jaar oud, en werdt wat traag.. Voordeel is bij dit model dat het geluid beter is dan de gewone. Hij beschikt over twee speakers. Zeker als op bepaalde leeftijd (73) het gehoor wat achteruit gaat.

  • Nico luitwieler
  • 13 augustus 2019
5 / 5 sterren
10/10

Perfecte mid-range iPad

  • Snelheid
  • Apple Pencil

Dit is de perfecte mid-range iPad tussen een ‘gwone’ iPad (2018) en een iPad Pro. Deze iPad heeft veel van de iPad Pro voordelen, zoals Apple Pencil ondersteuning, Touch ID en veel opslagruimte (64 GB). Daarnaast is de A12 bionic chip supersnel voor gamen, foto- en videobewerking (ik gebruik iMovie, Pixelmator en Pixelmator Photo) en werkt ook argument reality gaaf. Voor iemand die op zoek is naar meer dan een ‘gewone’ iPad, maar qua budget geen iPad Pro nodig heeft, is dit de ideale iPad. Een echte aanrader.

  • Ronald
  • 13 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

Ongelofelijke aankoop

  • Batterij
  • Lezen met True Tone

Dit is de eerste iPad die ik kocht en ik was meteen verknocht aan het ding. De snelheid, het gebruiksgemak, hoe gemakkelijk lezen is met het True Tone-display... "Waarom heb ik nooit eerder een iPad gekocht?", is de vraag die me dankzij deze aankoop de komende weken een tijd zal achtervolgen.

  • Amy de borger
  • 19 mei 2019
5 / 5 sterren
10/10

Ik kan geen minpunten op noemen

Na 13 jaar was ik gewoon aan een nieuwe toe ook al ben ik 86 jaar!

  • H. scholing
  • 16 november 2020
5 / 5 sterren
10/10

Een krachtige tablet voor de gemiddelde persoon

  • iPad Pro features
  • A12 chip
  • True Tone & P3 kleurweergave
  • Geen USB C

Deze iPad Air 3e generatie is perfect voor de poweruser met een budget. Ik had hiervoor een 5 jaar oude iPad Air 2 en heb eindelijk geüpgrade. Ik heb mijn iPad met een Smart Keyboard (let op dat je de goede besteld) en een Apple Pencil besteld en ik kan deze producten zeer aanraden in combinatie met deze iPad.

Met deze geweldige tablet krijg je vele features waarvoor je normaal een iPad Pro prijs moet betalen.
De smart connector is geweldig bij gebruik van een Apple Smart Keyboard. Typen op de iPad is nog nooit zo fijn voor mij geweest.

Gebruik van de Apple Pencil is absoluut geweldig maar werkt alleen met de eerste generatie Pencil. Ik had het wel leuk gevonden als de iPad met de tweede generatie Pencil zou werken maar dat is maar een klein detail.

Ook het True Tone beeldscherm met P3 keurweergave is een geweldige aanwinst. Helaas geen Pro Motion display maar alles ziet er alsnog hartstikke soepel en snel uit. De Apple Pencil heeft hierdoor wel een reactietijd van 40ms ipv 20ms maar die 40ms is laag genoeg om perfect te kunnen schrijven en tekenen. De 10.5 display geeft wel net even een beetje extra ruimte. Dit beetje extra ruimte heeft best nog wel een groot effect en het voelt veel fijner om naar te kijken.

De snelle A12 chip kan alle nieuwste apps en games aan en werkt perfect. Foto’s en video’s editen gaat prima maar zal natuurlijk iets minder snel gaan dan bij de iPad Pro met de A12X chip.

Al met al is dit een geweldige tablet en een geweldige iPad. De gemiddelde persoon die geen zware professionele software (graphic designers, editors, etc.) op dagelijkse basis nodig heeft zal beter deze beter betaalbare iPad kunnen aanschaffen dan de toch wel flink duurdere iPad Pro.

  • Dennis wiersma
  • 4 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

Fijn product

  • Gewicht is laag
  • Groot scherm
  • Batterij gaat lang mee

Werkt als een trein. Als je Apple fijn vindt om mee te werken dan is dit een aanrader.

  • Gertjan
  • 15 april 2019
5 / 5 sterren
10/10

De ipad is voor mij een uitstekende aankoop

SNEL,HELDER EN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN VOOR EEN 78 JARIGE
MET VR.GR.jAN

  • Jan borg
  • 16 oktober 2019

Verzeker je tablet

In je winkelmandje kun je één van de onderstaande verzekeringen kiezen. Hiermee bescherm je je spiksplinternieuwe tablet tegen schade en/of diefstal.

Apple iPad Air (2019) 256 GB Wifi Space Gray
  • 2 jaar Zekerheidspakket Schade
    55,90 eenmalig
  • 2 jaar Zekerheidspakket Compleet