The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Televisies

Alle televisies

Bekijk het volledige assortiment van televisies

Beantwoord enkele vragen en vind de beste televisie voor jou

OLED vs. QLED

De beste televisies van dit moment zijn OLED en QLED tv’s. De namen van deze technieken wekken de indruk dat ze op elkaar lijken, maar in werkelijkheid zijn ze totaal verschillend.

Belangrijkste verschillen

Zowel OLED als QLED tv’s leveren op hun eigen manier een indrukwekkende beeldkwaliteit. Wil je het diepste zwart zien, dan is een OLED tv iets voor jou. Doordat elke pixel individueel oplicht of uitgeschakeld wordt, zijn zwarte delen van het beeld echt diep zwart. Ga voor een QLED tv wanneer je de helderheid en de kleurweergave het belangrijkst vindt. Dankzij de Quantum Dot techniek, die alleen de gewenste kleuren doorlaat, geniet je met deze tv’s van een indrukwekkende kleurintensiteit.

Jouw ideale schermformaat

Plaats virtueel tv's in je kamer.

Groter is niet altijd beter, bijvoorbeeld wanneer je dicht op de tv zit in een kleine woonkamer. Let dus goed op waar en hoe je de televisie wilt gaan gebruiken bij het kiezen van het beste tv formaat. Naast de kijkafstand moet je rekening houden met de resolutie van een tv.

Plaats tv's in virtueel in je kamer

Download en open de Coolblue app op je smartphone, zoek een tv en swipe je naar beneden tot 'Past het formaat van deze tv in jouw kamer?'. Hier bekijk je de tv virtueel in je kamer via de augmented reality functie.

Uitgelicht product

Perfect voor de Playstation 5

Deze Sony OLED televisie met 10 bit paneel heeft een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren. Door de hdmi 2.1 ingangen en de Cognitive Processor XR game je op je Playstation 5 vloeiend in hoge kwaliteit.

Steven Televisies specialist.

Tv's in het echt bekijken doe je in onze winkels

Bezoek een winkel bij jou in de buurt

Een televisie kiezen is net iets makkelijker wanneer je hem ook in het echt ziet. We verwelkomen je graag in Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Rotterdam, Rotterdam Alexandrium, Tilburg of Utrecht

Advies op afspraak

Maak een afspraak met één van onze tv specialisten in onze winkels. Zo ben je meteen aan de beurt, krijg persoonlijk advies én ervaar je zelf de televisies. Een afspraak met een specialist kan 7 dagen per week, binnen onze openingsuren.

Welke tv's vind je in onze winkels?

In onze winkels vind je de populairste televisies van dit moment. Wil je weten of een tv in een winkel bij jou in de buurt staat? Bekijk dan de volgende pagina en kies je gewenste locatie. Kom langs in de dichtstbijzijnde winkel en bekijk ze zelf.

Inspiratie voor je woonkamer

Bezorging en installatie

Met het bezorgen van je nieuwe tv is het wel zo makkelijk als deze meteen geïnstalleerd wordt en een goed plekje krijgt in je huis. Kies daarom voor onze installatie- en ophangservice en laat je tv bij bezorging door ons installeren en ophangen.

1
Bezorgen
Bezorgen Met afstandsbediening.
2
Ophangen
Ophangen Tv-voetjes van de vloer.
3
Installeren
Installeren App er verstand van.