The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Wasmachine abonnementen

Wasmachine huren voor een vast bedrag per maand
Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar
Wasmachine stuk? Gratis reparatie of vervanging

Wasmachine abonnementen

Altijd ap-paraat.
Wasmachine huren voor een vast bedrag per maand
Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar
Wasmachine stuk? Gratis reparatie of vervanging

De voordelen van een wasmachine huren

Vast bedrag per maand

Een voordeel van een wasmachine huren is dat je een vast bedrag per maand betaalt. Zo doe je niet in één keer een grote aankoop. Ook kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Via automatische incasso schrijven we het bedrag maandelijks van je rekening.

Zorgeloos wassen

Met een abonnement heb je een wasmachine die het altijd doet. We sluiten deze gratis voor je aan. Als je je binnen 30 dagen bedenkt, halen we het product kosteloos bij je thuis op. Gaat de wasmachine stuk? Dan repareren we die binnen 48 uur of we ruilen het apparaat voor je om. Ga je verhuizen, dan verhuizen we de wasmachine gratis met je mee.

Duurzame keuze

Een wasmachine leasen is daarnaast een duurzame keuze. Het meest bespaar je met energieklasse A, B of C. Je haalt hiermee een energiezuinige wasmachine in huis. Goed voor het milieu én je portemonnee. Bij het retourneren zorgen we dat oude modellen een tweede leven krijgen, door deze te refurbishen.

Hoe werkt het leasen van een wasmachine?

Betalen

Om een wasmachine te huren, doe je automatisch een acceptatietoets. Bij de eerste betaling vragen we eenmalige kosten voor je abonnement. Je betaalt daarna via automatische incasso. Je betaalt bij de eerste incasso voor de huidige en eerstvolgende maand.

Bezorgen

Na de betaling kies je een bezorgdatum. Coolblue plaatst en sluit de wasmachine gratis voor je aan. Na de installatie profiteer je van gemak. De wasmachine blijft eigendom van Coolblue, maar wij zorgen voor een reparatie of vervanging wanneer deze stuk gaat.

Flexibel te gebruiken

Na één jaar heb je de mogelijkheid om het wasmachine abonnement maandelijks op te zeggen. We halen het product gratis bij je op. Ook kan je het abonnement overdragen aan iemand anders. Handig als je bijvoorbeeld een student in een studentenhuis bent.

Veelgestelde vragen

Op welke producten bieden jullie abonnementen aan?

We bieden momenteel uitsluitend abonnementen aan op Wasmachines, Drogers, Was/droog combinaties, Koelkasten, Vriezers, Vaatwassers en Volautomaten.

Wat als mijn wasmachine kapot gaat?

Als het product kapot gaat kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij zorgen dan dat deze binnen 48 uur kosteloos gerepareerd of vervangen wordt. Zonder zorgen over garantietermijnen en reparatiekosten.

Wanneer kan ik mijn abonnement stopzetten?

Je hebt na het afsluiten van je abonnement 30 dagen tevredenheidsgarantie, waarbinnen je de overeenkomst zonder reden kan opzeggen. Daarna loopt het contract voor minimaal 1 jaar.

Kan ik de wasmachine uiteindelijk ook overkopen?

Ja, na 12 maanden is het mogelijk om de wasmachine van Coolblue te kopen. Je kan hiervoor contact opnemen met onze klantenservice en zij doen op dat moment een prijsvoorstel die wordt bepaald aan de hand van de verkoopprijs, hoe lang het abonnement heeft gelopen en wat de levensduur is van het product.

Geldt er een BKR-registratie bij wasmachine abonnementen?

Nee. Een wasmachine lease je zonder BKR-registratie. We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het uitvoeren van de acceptatietoets.

Waar verhuurt Coolblue wasmachine abonnementen?

Wij verhuren overal in Nederland onze wasmachines, inclusief Amsterdam, Groningen, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alleen de waddeneilanden zijn uitgesloten.


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 14416- 14.416 beoordelingen