Passe vites zeven

Lees meer

Een passe vite, ook wel roerzeef ook passeerzeef genoemd, is een klassieke keukenhulp die veel taken een stuk eenvoudiger maakt. Je gebruikt een roerzeef om producten te zeven, passeren of pureren. Zo maak je gemakkelijk soepen, sauzen, jam, babyvoeding, purees en appelmoes. Een passe vite lijkt op een gewone zeef, maar werkt nog makkelijker. Door de zwengel rond te draaien worden de ingredienten namelijk vanzelf door de zeef geperst. Bovendien heeft een roerzeef vaak meerdere inzetten, van fijn tot grof.

Lees minder
2 resultaten
  • Voor sauzen, soepen en purees
  • Fijne, medium en grove schijven
  • RVS schaal met antislip voeten
64,99

Morgen in huis

  • Voor sauzen, soepen en purees
  • Fijne, medium en grove schijven
  • Gemaakt van RVS
29,95

Morgen in huis

Eerder bekeken door jou