Advies

We hebben ze zelf ook.

Er is veel te vertellen over zonnepanelen. Dus dat doen we ook. Van de werking tot de installatie, van de financiën tot veelgestelde vragen. Je vind het hier.

Coolblue Zonnepanelen

Bespaar gemiddeld € 813 per jaar
Installatie en uitleg door echte specialisten
Hulp bij een slimmer en duurzamer huis
Gratis en geheel vrijblijvend

Terug naar Financiën

Duurzaamheidslening

Wil jij je woning graag verduurzamen, maar heb je niet genoeg spaargeld? Dan is een lening misschien een goede optie om toch zonnepanelen aan te kunnen schaffen. In dit artikel lees je meer over de Duurzaamheidslening die door sommige gemeenten wordt verstrekt.

De Duurzaamheidslening

Bepaalde gemeenten of provincies bieden een duurzaamheidsregeling aan. Deze lening is vergelijkbaar met de Energiebespaarlening. Dankzij deze lening kun je ook maximaal € 25.000,- lenen. Niet alle gemeenten of provincies bieden deze regeling aan. Daarnaast is het mogelijk dat de gemeente of provincie zelf aanvullende voorwaarden opstelt. Anders dan bij de Energiebespaarlening is het wel mogelijk om deze lening in te zetten voor één bepaald project. Informeer bij jouw gemeente of je voor deze lening in aanmerking komt.

Op een rijtje:

  • Lening tussen de € 2.500,- en € 25.000,-
  • Inzetbaar voor één project
  • Looptijd 10 of 15 jaar
  • Rente van 1.6%
  • Je moet 75 jaar of jonger zijn

Liever geen gebruik maken van de De Duurzaamheidslening? Of biedt jouw gemeente er geen aan? Lees dan meer over De Energiebespaarlening. Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Onze adviseurs helpen je graag!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback