Terug naar Voordelen

Zonnebonus

Kijk jij net als wij de hele dag in je app voor inzicht in je opbrengst? Sta jij ook op de buurtbarbecue te pronken met je Coolblue-zonnepanelen? Stuur jij ook de hele dag screenshots door hoeveel positieve energie jij uit jouw zonnedak haalt? Dan hebben we goed nieuws: je kunt nu nóg meer verdienen met jouw Coolblue-zonnedak.

Zonnebonus: digitaal spaarvarken

Ben je tevreden met je zonnepanelen en willen je vrienden of familie nu ook een zonnedak van Coolblue? Dan ontvang je € 100,- Coolblue Tegoed wanneer via jou een installatie wordt gekocht. Je vriend of vriendin ontvangt daarnaast ook € 100,- Coolblue Tegoed. Deze bonus is onbeperkt, dus als bijvoorbeeld 20 van jouw vrienden of familie een Coolblue-zonnedak kopen, ontvang jij € 2.000.

Hoe werkt het?

Na de installatie ontvang je van ons een persoonlijke link via je mail. Stuur deze door naar je familie, vrienden en kennissen. Als zij via deze persoonlijke link een aanvraag doen voor een zonnedak bij Coolblue voorzien wij jouw familie of vrienden van advies. Zijn ze akkoord? Mooi, dan gaan we installeren. Wanneer het systeem geïnstalleerd is, wordt de Zonnebonus bijgeschreven op jullie account.

Voorwaarden

  • We betalen de Zonnebonus uit wanneer de door jou doorverwezen vriend, familielid of kennis het volledige bedrag heeft betaald nadat de installatie afgerond is. Dit geldt alleen wanneer de aanvraag is gedaan met de unieke link via je mail.
  • We gaan er vanuit dat er geen misbruik gemaakt wordt van deze actie. Hebben we het idee dat er wel sprake is van misbruik? Dan betalen we de Zonnebonus niet uit.
  • Onder misbruik verstaan we het verkopen of distribueren van je code op grote schaal. Ook het (laten) betalen voor een code vinden we niet oké. Het beoordelen van misbruik doen we natuurlijk zo eerlijk mogelijk.
  • Je unieke link is maximaal 2 jaar geldig.
Heb je nog vragen? Dan horen we ze graag! Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs via 010 742 14 50 of zonnepanelen@coolblue.nl
© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.