Advies

We hebben ze zelf ook.

Er is veel te vertellen over zonnepanelen. Dus dat doen we ook. Van de werking tot de installatie, van de financiën tot veelgestelde vragen. Je vind het hier.

Coolblue Zonnepanelen

Bespaar gemiddeld € 813 per jaar
Installatie en uitleg door echte specialisten
Altijd 10 jaar installatiegarantie
Gratis en geheel vrijblijvend

Terug naar Voordelen

Zonnebonus

Kijk je net als wij de hele dag in je app naar de opbrengst van je zonnepanelen? En sta je ook op de buurtbarbecue te pronken met je Coolblue zonnepanelen? Dan hebben we goed nieuws: als superfan kun je extra verdienen met je zonnedak door vrienden, familie en buurtgenoten te helpen kiezen voor zonnepanelen van Coolblue.

Een beloning voor jullie allebei

Ben je zo tevreden met je zonnepanelen dat je vrienden, familie en collega's nu ook zonnepanelen van Coolblue willen? Daar worden we blij van! Daarom geven we jou en de persoon die je over ons vertelt € 100,- Coolblue Tegoed als zij zonnepanelen bij ons kopen. En er zit geen maximum aan: dus wanneer 20 van jouw vrienden of familie een Coolblue zonnedak kopen, ontvang jij € 2.000.

Hoe werkt de Coolblue Zonnebonus?

Overtuig je iemand om zonnepanelen te nemen bij Coolblue? Vraag hen dan om jouw naam te noemen in het adviesgesprek met onze Coolblue medewerker. Zijn ze akkoord en is hun zonnedak geplaatst en betaald? Dan ontvangen de door jou aangedragen klant én jij als tipgever allebei € 100 vriendenbonus op je Mijn Coolblue account.

Voorwaarden van de Zonnebonus

Coolblue Zonnebonus
  • Je vriend, familielid, buurman of kennis moet jouw naam in het eerste adviesgesprek hebben doorgegeven.
  • We betalen de Zonnebonus uit wanneer de door jou doorverwezen klant het volledige bedrag heeft betaald en hun installatie afgerond is.
  • We gaan er vanuit dat er geen misbruik gemaakt wordt van deze actie. Hebben we het idee dat er wel sprake is van misbruik? Dan betalen we de Zonnebonus niet uit.
  • Onder misbruik verstaan we het verkopen of distribueren van je aanbeveling op grote schaal. Het beoordelen van misbruik doen we natuurlijk zo eerlijk mogelijk.

Heb je nog vragen over de Zonnebonus?

Natuurlijk helpen we je graag wanneer je vragen hebt over onze Zonnebonus. Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs via 010 7421450 of via een e-mail aan zonnepanelen@coolblue.nl.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback