Klantervaringen

Stralende feedback.

We doen alles voor een glimlach: van advies tot installatie en service. Daar vertellen onze klanten je graag meer over. Hieronder lees je over hun ervaringen in de reviews van Coolblue Zonnepanelen klanten.

9,4
4.5 / 5 sterren
Gebaseerd op 57 reviews

4.5 / 5 sterren
9/10
Gehele traject zeer professioneel!
Tijdens de installatie stelde onze oude huis de monteurs voor enkele verrassingen maar deze zijn (zonder zeuren) zeer netjes opgelost.
Helaas, die kan ik echt niet vinden
Het gehele traject van advies, verkoop, werkvoorbereiding en de uitvoering waren zeer professioneel verzorgd!
Jasper uit Alphen aan den Rijn | 4 februari 2021 | 6 panelen

5 / 5 sterren
10/10
Trots op mijn panelen!
Communicatie is goed-beter-BEST
Eindresultaat is zeer vakkundig
Geen minpunten te bedenken
Niet dus. Kortom: dit is Coolblue
De panelen zijn zeer vakkundig geïnstalleerd. Als ik het vergelijk met de panelen van verschillende buren ben ik trots op mijn panelen. Kats recht aangelegd! Adviesgesprek was ook verrassend positief! Er zijn gewone adviseurs en top adviseurs. Ik kan met veel kilowatt zeggen dat de adviseur(s) top zijn!! Daar krijg je al gratis energie van.
Anton de Jonge uit Heteren | 16 juli 2020 | 10 panelen

5 / 5 sterren
10/10
Jullie hebben een dikke 10 verdiend!
Heldere en duidelijke uitleg
Zeer snelle terugkoppeling
Vakkundig
Nemen de tijd voor je
Goede adviezen en meedenken
Ben al even hierover aan het denken maar kan er echt geen vinden.
Heldere en duidelijke uitleg denken met je mee en passen zo nodig de offerte direct aan naar je wensen. Geven tevens aan wat wel en niet kan de voor en nadelen maar laten wel de beslissing aan mij over. Mailen en of bellen meteen zodra er veranderingen zijn aangepast meestal is dat nog de zelfde dag. Doordat ik best veel vertrouwen heb in Coolblue door allerlei aankopen. Wat ook wel eens mis kan lopen of dat iets stuk was gegaan of iets niet goed was. Hoe Coolblue dat netjes altijd heeft opgelost durfde ik zonder twijfels deze aankoop van zonnepanelen met een gerust hart aan te gaan. Tot heden ben ik zeer tevreden over het hele verloop van de zonnepanelen. Zelf ben ik best technisch onderlegd zodat ik best kan oordelen dat dit vakkundig is geplaatst en aangesloten. Over de app kan ik alleen zeggen valt wat tegen maar eerlijk gezegd heb ik me daar nog steeds niet helemaal in verdiept. Ben hierover wederom een zeer tevreden klant en hebben jullie een dikke 10 verdiend.
René uit Wijlre | 1 februari 2021 | 12 panelen

4.5 / 5 sterren
9/10
Goed advies en fijne plaatsing en goede nazorg
Één vast aanspreekpunt
Deskundigheid adviesmedewerker
Installatie werkt probleemloos
Deskundigheid en teamwork van installateurs
Geen
Goed advies en fijne plaatsing en goede nazorg. Geen haast: ik heb er een half jaar over gedaan van advies tot ondertekening van de offerte. Niks derde partijen zoals je leest op sommige internetbedrijven: gewoon een eigen team in de vertrouwde Coolblue-bus.
Arthur uit Venray | 25 november 2020 | 10 panelen

4.5 / 5 sterren
9/10
Duidelijk advies en helder traject
Vriendelijkheid
Nette montage
Enphase systeem is top
Prijs/kwaliteit perfect
Lange garantie
N.v.t.
Adviesgesprek was top, opvolging ook! Duidelijk advies, techniek goed uitgelegd. Vervolg traject inzake kosten en installatie helder medegedeeld.
Frank uit Krimpen aan den Ijssel | 21 december 2020 | 11 panelen

4.5 / 5 sterren
9/10
Alles prima geregeld
Snel en goed
-
Alles prima geregeld en ook bij vragen meteen goed contact.
Perry uit Boxtel | 25 januari 2021 | 10 panelen

5 / 5 sterren
10/10
Prima advies en snel schakelen
Duidelijk beeld
Prijs
Geen
Prima advies gesprek alleen de hoeveelheid zonnepanelen was nog al veel omdat ik een groot dak had. Echter stond dit niet in verhouding tot mij energie verbruik. Dit was echter zo opgelost.
Rob van der Heijden uit Dongen | 13 juli 2020 | 16 panelen

5 / 5 sterren
10/10
Een glimlach van aanvraag tot en met installatie!
Snelheid van reageren
Nette offerte
Hoge kwaliteit montage
Kwaliteit van oplevering
Aanvraag btw teruggave
Geen
Vanaf aanvraag tot installatie en nazorg. Ik kreeg er een glimlach van. En zeker als ik de opbrengst zie!
André uit Bergen op Zoom | 15 december 2020 | 20 panelen

5 / 5 sterren
10/10
Hoge opwek en groepenkast direct laten vervangen
Gelijk met plaatsen de groepenkast vervangen
Geen
Dit is mijn 2e set zonnepanelen (6 stuks) ze zijn op mijn pannendak gemonteerd en leveren in voorjaar meer op dan mijn 1e set (11 stuks) welke op een plat dak zijn geplaatst door een andere leverancier overigens. Ook heb ik tijdens de montage van de zonnepanelen mijn groepenkast laten vervangen door Coolblue, top! Zo kon ik gelijk uitbreiden. De BTW van de groepenkast werd ook terugbetaald. Dubbel voordeel.
Ruud Jansen uit Geervliet | 28 oktober 2020 | 6 panelen

5 / 5 sterren
10/10
Perfect geholpen van intake tot aflevering
Goed product
Goede service
Goede afhandelijk btw zonder te veel werk van mijn kant
Totaal geen
Echt PERFECT geholpen door Coolblue vanaf intake tot aflevering
F. van der Drift uit Aalsmeer | 24 september 2020 | 7 panelen


Alles voor een glimlach

Ben je overtuigd geraakt door deze ervaringen met Coolblue Zonnepanelen? We geven je graag advies over het beste zonnedak voor jou en komen deze zelf bij je installeren. Laat nu je gegevens achter in ons offerteformulier en we bellen je snel terug.