Ook nu kun je bij ons terecht voor installatie van je zonnepanelen. Natuurlijk op gepaste afstand en in overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Zonnepanelen

Opgewekt.
Lees meer

Als jij graag bespaart op je energierekening én daarbij bijdraagt aan een beter milieu, kies je voor zonnepanelen. Om te zorgen dat jij de beste keuze maakt, begeleiden onze specialisten je bij het hele proces. We geven advies over het beste zonnedak voor jouw situatie, leveren al het benodigde materiaal en installeren alles vakkundig. Ook na de installatie staan we voor je klaar, door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Lees minder

Verdien geld met je dak

Verdien gemiddeld € 813 per jaar
Professionele installatie door Coolblue installateurs
Uitgebreid Persoonlijk advies op maat
Gratis en geheel vrijblijvend

Waarom zonnepanelen?

Coolblue installateur laat de app zien

Draag bij aan een beter milieu

Met zonnepanelen wek je jouw eigen groene energie op. Hierdoor weet je zeker dat de stroom die je gebruikt van een duurzame energiebron komt. Zo draag je bij aan een beter klimaat.
Twee Coolblue installateurs leggen zonnepanelen

Verdien geld met je dak

Op een gemiddeld dak kunnen we 12 tot 13 panelen plaatsen. Daarmee bespaar je gemiddeld 813 euro per jaar op je energierekening. Je verdient je investering dus snel terug. En daarna heb je pure winst.
Coolblue installateur laat eindresultaat zien

Verhoog de waarde van je huis

Zonnepanelen verbeteren het energielabel van jouw huis. Je neemt namelijk per jaar minder stroom af bij jouw energiemaatschappij. Hierdoor stijgt je huis in waarde.

Wat onze klanten zeggen

“Alles klopt helemaal met de verwachting die ik heb bij Coolblue. Ga zo door!”

Sebas uit Rotterdam

“Top!”

Richard uit Barendrecht

“Ik zou Coolblue aanbevelen aan anderen.”

Lukas uit Den Haag

“Coolblue is heel prettig, kundig, klantvriendelijk en ze hebben er kennis van zaken. Straalt vertrouwen uit.”

Lenie uit Den Haag

“Heel erg tevreden! Professioneel gemonteerd en hoge opbrengst van de zonnepanelen.”

Sjoerd uit Oisterwijk

“Coolblue heeft iets heel complex voor mij heel simpel gemaakt. Ze weten echt waar ze het over hebben en komen hun afspraken na. Super fijne ervaring!”

Maarten uit Rotterdam

“Blij dat ik voor Coolblue gekozen heb, vanwege de goede informatie, snelle service en de veelvuldige terugkoppeling.”

Ardi uit Bleiswijk


Bespaarcalculator Kun je op rekenen.
Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen op je energierekening.

Waar woon je

Hoeveel verbruik je

kWh

Schat je verbruik

In 1 minuut geregeld
  • Standaard met 10 jaar installatiegarantie
  • Topkwaliteit panelen in één dag gelegd
  • Standaard met 10 jaar installatiegarantie
  • Topkwaliteit panelen in één dag gelegd

Waarom bij Coolblue

Onze installateurs zijn goed opgeleid

Bij het plaatsen van zonnepanelen komt nogal wat kijken. Het is een technische klus waarbij veiligheid erg belangrijk is. Daarom leiden we onze installateurs speciaal op voor deze klus. Zij weten precies hoe ze volgens de vastgestelde veiligheidsnormen moeten werken en beschikken over de juiste certificering. Hierdoor weet je zeker dat jouw systeem goed is geïnstalleerd en aangesloten, zodat je op een veilige manier je eigen energie opwekt.

De Coolblue Suniversity

Op onze Coolblue Suniversity leiden we onze installateurs zelf op. We zorgen dat ze alle theoretische kennis en praktische vaardigheden in huis hebben om op een veilige en correcte manier te werken. Zo weten we zeker dat we voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen.
128
Coolblue Zonnepanelen installateurs & specialisten.
100+
Zonnedaken per week.
10
Echte winkels.
9.2
Gemiddelde klantbeoordeling van Coolblue.
Zonnepaneel installatie Alles voor een glimlach.
Lees meer

Natuurlijk staan we ook na het plaatsen van jouw zonnedak voor je klaar. We helpen je met het terugvragen van je BTW en je hebt bij Coolblue 10 jaar installatiegarantie. Onze klantenservice staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zo geniet je met een gerust hart van jouw zonnepanelen.

Lees minder

Hoe werkt het

Coolblue installateurs op het dak

Hoe installeren wij een zonnepanelen systeem?

Onze eigen specialisten leggen de zonnepanelen binnen één dag op je dak. Ook zullen ze voordat ze starten nog een keer de installatie met je doornemen.
Coolblue installateur laat de app zien

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben allerlei voordelen. Voor jou en het milieu. De belangrijkste hebben we voor je op een rij gezet.

Hoe gaat de aanvraag in z'n werk?

1
Dak Check.
We kijken hoe geschikt je dak is. Als zonnepanelen geen goed idee zijn, laten we je via de mail weten waarom niet.
2
Contact Tring tring.
Zijn zonnepanelen een goed idee voor jou? Dan maken we een afspraak waarin we in een klein uurtje samen met jou het ontwerp maken. Weet je al precies wat je nodig hebt? Dan gaan we gelijk aan de slag om een voorstel voor je te maken.
3
Offerte In de aanbieding.
Je ontvangt van ons de offerte en we plannen een vervolggesprek in. Zo kun je alles nog even rustig nalezen en bespreken voordat je akkoord gaat.
4
Geen woorden Maar daken.
De zonnepanelen worden binnen één dag geplaatst door vakkundige installateurs.

Ik heb nog vragen

Meer dan 90% is geschikt. Na je aanvraag controleren wij dit voor je. We houden hier bijvoorbeeld rekening met hoe oud het dak is, welke ligging je dak(vlak) heeft, de locatie in Nederland in verband met wind regio's en de hellingshoek. Daarna nemen we samen telefonisch je wensen door om zo het beste zonnedak voor jou in te tekenen.

We geven 10 jaar installatiegarantie. Hier valt de werking van het gehele systeem onder. Dat beloven we. Gaat er iets stuk binnen de installatiegarantie termijn? Dan vervangen we gratis je zonnepanelen, omvormer(s), optimizer(s) en delen van het kabeltraject. De productgarantie kan verschillen per merk en type product, zo is die van de zonnepanelen veelal langer dan 10 jaar.

Je ontvangt van ons na akkoord op je offerte uitleg over hoe je je systeem kunt aanmelden bij je netbeheerder (of energieleveren.nl). Dit is een eenvoudig proces. Jouw zonnedak is dan bekend bij de regionale netbeheerder, wat wettelijk verplicht is. Hierna wordt deze automatisch aangemeld bij jouw energieleverancier en start de verrekening.

Aangezien je bijvoorbeeld ‘s nachts ook stroom verbruikt in huis, wanneer je zonnepanelen niet produceren, heb je altijd nog stroom van je energieleverancier nodig. We adviseren je echter om voldoende zonnepanelen te plaatsen om je jaarlijks verbruik te kunnen dekken. Als je in de toekomst bijvoorbeeld elektrisch gaat rijden of gezinsuitbreiding in de planning hebt, overleggen we samen hoeveel extra panelen je daarvoor nu alvast kunt plaatsen.

De productie van zonnepanelen kost natuurlijk ook energie. Dit is echter veel minder dan wat zij besparen gedurende de gemiddelde economische levensduur. De CO2-terugverdientijd op de productie, het transport en de plaatsing van zonnepanelen is over het algemeen twee tot drie jaar. Met een levensduur van 25 jaar voor een zonnesysteem heb je dus ruim genoeg tijd om CO2 te besparen.

Bij de aanschaf van jouw zonnedak kun je je BTW terugvragen (21%). Daarnaast maak je automatisch gebruik van de salderingsregeling voor stroom die je teruglevert op het net. Deze teruggeleverde stroom mag je op jaarbasis aftrekken van de stroom die je uit het net hebt gebruikt. Zo bespaar je zowel energiebelasting als BTW op elke kilowattuur die je zonnedak produceert.

Ben je op zoek naar de mogelijkheden om je zonnedak te financieren? Of wil je geld lenen voor zonnepanelen? Sommige gemeenten verstrekken een Duurzaamheidslening. Een andere optie is de Energiebespaarlening. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.