Specialistenreview Solarstell

Geschreven door Ruud

Misschien denk je niet direct aan het montagesysteem bij het aanschaffen van zonnepanelen. Toch is het een belangrijk onderdeel van je zonnesysteem. Omdat wij jou willen verzekeren van langdurige topkwaliteit werken wij met het Nederlandse Solarstell. Volledig van Nederlandse bodem, gemaakt van ijzersterke materialen. In deze review vertel ik je meer over het montagesysteem van Solarstell.

Solarstell Connect

  • Een fabrikant van Nederlandse bodem is niet alleen betrouwbaar, maar ook goed voor het milieu. Zo scheelt het uitstoot bij transport en zijn je zonnepanelen nog groener.
  • De montagesystemen zijn eenvoudig te installeren waardoor wij in één dag kunnen installeren.
  • Super stevige montage gemaakt met ijzersterke materialen, zoals magnelis.
  • Mogelijkheden voor portrait en landscape oriëntatie op platte daken voor de beste opstelling voor jouw dak met een maximaal rendement.
  • Lange productgarantie van 20 jaar.

IJzersterk montagesysteem

De montagesystemen van Solarstell zijn van topkwaliteit. Zo wordt er in de montagesystemen magnelis staal verwerkt, waardoor ze heel robuust en solide zijn. Verder bestaat het systeem uit een groot onderstel als basiselement. Hierdoor is het niet alleen gemakkelijk te installeren, maar ook heel stevig. Zo stevig dat er geen zijplaten meer nodig zijn, en dat is weer voordelig voor de zonnepanelen. Zonder zijplaten kan er meer lucht onder de panelen komen en kunnen de zonnepanelen veel beter ventileren. Dat is fijn, want zonnepanelen presteren beter wanneer ze lekker koel zijn.

De beste en veiligste opstelling

Met behulp van verschillende mogelijkheden zoeken we altijd naar de beste opstelling met een maximaal rendement. De zonnepanelen kunnen door de montagesystemen van Solarstell in portrait en landscape oriëntatie geplaatst worden op platte daken. Aan de hand van jouw adres maken we een berekening met de tool van Solarstell. Zo houden we bij het ontwerpen rekening met de oriëntatie, de ligging en hoogte van het dak, de gebouwen in de buurt en de windbelasting.

Garantie op je zonnedak

Solarstell_topkwaliteit

Coolblue geeft jou altijd 10 jaar installatiegarantie. Gaat er binnen die tijd iets stuk? Dan vervangen we gratis je zonnepanelen, omvormer(s), optimizer(s) en delen van het kabeltraject. Maar je hebt natuurlijk ook productgarantie vanuit Solarstell, namelijk 20 jaar. Dit is langer dan gemiddeld vergeleken andere montagesystemen. Zo ben je jaren lang verzekerd van een product van topkwaliteit.

Conclusie Review Solarstell montagesysteem

Wil jij een kwalitatief montagesysteem op je platte dak wat decennialang meegaat? Dan hoef je je geen zorgen te maken want Solarstell haal je het maximale uit jouw zonnedak. De verschillende oriëntatiemogelijkheden met Solarstell Connect zorgen er voor dat wij zo kunnen ontwerpen dat jij een optimaal rendement kunt behalen met zonnepanelen. Tot slot ben je met de lange productgarantie van 20 jaar verzekerd van de langdurige topkwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zonnedak? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ruud
Artikel van:
Ruud Specialist zonnepanelen