Terug naar Energiebesparende producten

Korting op energiebesparende producten

Korting op energiebesparende producten

Tot wel 40% van je energierekening bestaat uit het verbruik van elektrische apparaten in je huis. Om jou te helpen nog meer energie te besparen krijg je als Coolblue Energie klant tot €400 korting op geselecteerde energiebesparende apparaten. Zo helpen we je minder energie te verbruiken. Goed voor het milieu, en de portemonnee.
Wasmachines met korting

Wasmachines

Een energiezuinige wasmachine bespaart je tot wel € 70,- per jaar. Daarom krijg je als Coolblue Energie klant tot €250 korting op geselecteerde energiezuinige wasmachines.

Koelkasten met korting

Drogers

Ben je op zoek naar een nieuwe droger? Ga dan voor een warmtepompdroger. Bij Coolblue Energie krijgt je tot €250 korting op geselecteerde modellen waarmee je tot €75 euro per jaar kan besparen in vergelijking met een condesndroger.

Televisies met korting

Televisies

We besteden tot 20% van ons wakkere leven voor de televisie. Een energiezuinige televisie kan je helpen om tientallen euro's per jaar te besparen. Bij Coolblue Energie krijg je tot €400 korting op geselecteerde energiezuinige televisies.

Vriezers

Met een energiezuinige vriezer kan je tientallen euro's per jaar besparen op je energierekening. Om jou nog meer te helpen met energie besparen krijg je tot €100 korting op geselecteerde energiezuinige vriezers in de Coolblue Energie bespaarwinkel.

Koelkasten

Een energiezuinige koelkast bespaart je tot wel € 40,- per jaar. Daarom krijg je als Coolblue Energie klant tot €250 korting op geselecteerde energiezuinige koelkasten.

Vaatwassers

Vaatwasser worden steeds zuiniger in het verbruik van energie en water. Met een energiezuinige vaatwasser bespaar je al snel tientallen euro's per jaar. In de Coolblue Energie bespaarwinkel krijg je tot €200 korting op geselecteerde vaatwassers om jou te helpen met energie besparen.

Was-droogcombinaties

Een was-droogcombinatie neemt minder ruimte in beslag dan een losse wasmachine en droger. We hebben energiezuinige was-droogcombinaties geselecteerd voor onze bespaarwinkel. Als Coolblue Energie klant krijg je tot €250 korting.

Thermostaten

Een slimme thermostaat kan jou helpen fors te besparen op je energierekening. Dit kan oplopen tot wel € 200,- per jaar. Om jou nog meer te helpen met energie besparen krijg je als Coolblue Energie klant tot €60 korting op geselecteerde slimme thermostaten van Nest en Tado.

Afzuigkappen

Een afzuigkap is een van de meest gebruikte apparaten in je huis. Door ook hier te kiezen voor een energiezuinig model ben je goed bezig voor het milieu, en je eigen portemonnee. We hebben energiezuinige afzuigkappen geselecteerd voor de Coolblue Energie bespaarwinkel. Je krijgt tot €100 korting.

Inductie kookplaten

In Nederland gaan we stap voor stap van het aardgas af. Een inductiekookplaat is een goed alternatief voor koken op gas. Een inductiekookplaat werkt op stroom en is zuinig. Daarom krijg je als Coolblue Energie klant tot €70 korting op geselecteerde inductiekookplaten.

Monitoren

Monitoren zijn stille energieverbruikers. Een energiezuinige monitor is een goede keuze voor je portemonne, en het milieu. Bij Coolblue Energie krijg je tot €20 korting op geselecteerde energiezuinige monitoren.

Slimme stekkers

Je digitale tv-box is een stille energieverbruiker, zelfs als je niet kijkt. Dit kan oplopen tot wel €80 per jaar. Een slimme stekker kan je helpen sluipverbruik tegen te gaan. Bij Coolblue Energie krijg je tot €15 korting op geselecteerde slimme stekkers.