Terug naar Kennis & advies
Geschreven door Steven

Welk laadpaal pakket past bij jou?

Bij Coolblue heb je de keuze uit 2 opties als het gaat om laadpaal pakketten: voor de particuliere en zakelijke rijder.

Wat is een laadpaal pakket?

Het belangrijkste voordeel van een laadpaal pakket is dat je inzicht krijgt in je gebruik en dat we je op afstand kunnen helpen. We voeren software updates voor je uit en verhelpen foutmeldingen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest verreken je de laadkosten automatisch met je zakelijke laadpas. Je maandelijkse kosten variëren van € 4,- tot € 7,25,-. Deze kosten hangen samen met het pakket dat je kiest.

Voor de zakelijke rijder

Zakelijk

Met dit pakket worden je laadkosten automatisch verrekend met je zakelijke laadpas. Zo bespaar je tijd en administratie. Het tarief voor vergoeding bedraagt € 0,23 voor de vergoeding vanuit je werkgever. Hier rekenen we € 0,01,- transactiekosten voor per laadsessie. Jouw zelf ingestelde tarief geldt ook als vrienden en familie jouw laadpunt gebruiken. Dit geeft je de kans om je laadpaal terug te verdienen. Verder biedt dit pakket inzicht in je gebruik en kosten. Ook staan we voor je klaar voor software updates en verhelpen we foutmeldingen op afstand.

€ 7,25,- per maand + € 0,01,- transactiekosten per laadsessie

Voor de particuliere rijder

Particulier

Met dit pakket heb je via jouw Coolblue laadpalen account inzicht in je dagelijkse gebruik en kosten. Zo download je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw gebruikskosten om te declareren bij je werkgever. Daarnaast geven we op afstand software updates en ben je altijd van de nieuwste software voorzien. Heb je last van een storing? Dan staan wij voor je klaar en kunnen we deze op afstand vaak verhelpen.

€ 4,- per maand

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback