The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Aangekondigd: Apple iPad (2019)

Apple kondigde tijdens het Apple Special Event 2019 niet alleen nieuwe iPhone modellen aan. Ook Apple's populairste iPad kreeg een upgrade. Zo werd Apple iPad 10,2 inch (2019) aangekondigd. Dit is de opvolger van de 9,7 inch iPad (2018). Het eerste dat opvalt, is natuurlijk het schermformaat. Ik vertel je wat nog meer nieuw is.

Apple iPad (2019) 32GB Wifi Space Gray

  • 10,2 inch standaard Retina scherm
  • Multitasken met 2 apps tegelijk
  • Compatibel met Apple Pencil 1 en Smart Keyboard
389,-
op voorraad
  • Kijk filmpjes of open meerdere apps tegelijk op het grote 10,2 inch retina scherm.
  • Met de Apple A10 Fusion chip navigeer je sneller door apps heen, bewerk je 4K beeldmateriaal of speel je zware games.
  • Breid je mogelijkheden uit door je Apple Pencil 1 of Smart Keyboard aan te sluiten.
  • Apple Pencil 1 wordt niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan.

De iPad voor al je dagelijkse taken

iPad 10,2 inch

Apple iPad 10,2 inch is geschikt voor al je dagelijkse taken. Dankzij het lichte gewicht van 483 gram neem je iPad overal mee naartoe. Een oplader laat je thuis, want dankzij de zuinige A10 Fusion chip gaat de batterij 10 uur mee. Daarnaast is deze chip krachtig genoeg om games te spelen. Je kunt zelfs een game console of controller koppelen. Wil jij je creativiteit kwijt? Schaf dan Apple Pencil aan en je tekent net zo nauwkeurig als met een echt potlood. Natuurlijk kun je Apple Pencil ook gebruiken voor al je notities.

Verschil met iPad (2018)

iPad 2019 met Apple Pencil

Apple iPad 10,2" is de opvolger van de 9,7" iPad (2018). Het grootste verschil is het scherm. Het scherm is niet alleen groter, ook de helderheid en het aantal pixels zijn hoger dan die van zijn voorganger. Games en films komen dus nog meer tot leven op het scherpere en grotere scherm. Daarnaast is dit grotere scherm ook ideaal om films en foto's op te bewerken. Nog iets nieuws? De compatibiliteit met Apple Smart Keyboard. Met dit volwaardige toetsenbord vervangt iPad voortaan je laptop.

Alles over de Keynote

Apple onthulde tijdens de Keynote drie nieuwe iPhones, een nieuwe Apple Watch en een nieuwe iPad. Jasper vertelt je in 10 minuten alles wat je moet weten.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.090 beoordelingen