The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Tado slimme thermostaten

Tado is een slimme thermostaat die de temperatuur in je hele huis regelt. Breid de eerste thermostaat uit met radiatorknoppen je regelt het klimaat zelfs heel precies, per kamer. In dit artikel leggen we je uit wat er allemaal mogelijk is met Tado.

Wat kun je met Tado?

Tado thermostaat

Tado thermostaten en thermostaatknoppen koppel je aan het internet. Je bestuurt deze slimme thermostaten dus via de app, mar ook via bijvoorbeeld Google Home en Amazon Alexa. Vanuit de overzichtelijke Tado app zie je bovendien eenvoudig wat de temperatuur in de verschillende ruimtes in je huis is. Ook als je niet thuis bent. Bovendien stel je een schema in om precies te bepalen hoe warm het moet zijn op welk moment van de dag.

Overal de juiste temperatuur

Tado app temperatuur

Je installeert de Tado slimme thermostaat niet alleen in de woonkamer. Met behulp van extra temperatuursensoren en radiatorknoppen breid je de installatie namelijk uit naar alle kamers in je huis. Zo zorg je ervoor dat het overal precies warm genoeg is. Stel bijvoorbeeld in, dat de temperatuur van de badkamer 's ochtends omhoog gaat, terwijl je verwarming in de slaapkamer uitschakelt.

Tado leert van je gewoontes

Tado lerende thermostaat

De Tado smart thermostaten en slimme thermostaten gaan verder dan alleen bediening via de app en spraakassistent. Tado past zich namelijk aan op basis van jouw gewoontes en gedrag. Zo weet de thermostaat na een leerperiode precies wanneer jij en je gezinsleden thuiskomen of naar bed gaan. Omdat de thermostaten ook de eigenschappen van je huis aanleren, verwarmt Tado efficiënter dan vergelijkbare thermostaten.

Bespaar kosten door automatisch uitschakelen

De Tado thermostaat weet aan de hand van de locatie van je smartphone wanneer je van huis bent vertrokken. Zo schakel je de thermostaat met 1 druk op de knop uit. Ook voelt de temperatuursensor het als er een raam open staat. Tado voorkomt dan dat de verwarming nog aan zal slaan. Met een optioneel abonnement automatiseer je dit alles. Zo schakelt de verwarming automatisch uit als je het huis verlaat of een raam openzet.

Slimme rapporten en tips

Tado open raam

De Tado app leert ook van jouw leefstijl en geeft je tips en slimme rapporten. Zo laat de Tado app het weten als je een raam open moet zetten of juist moet sluiten om het klimaat in een kamer te verbeteren. De app meldt het ook als de luchtvochtigheid langere tijd te hoog of te laag is. Verder bekijk je eenvoudig hoe lang je de afgelopen periode de ramen open hebt gehad, wanneer de verwarming aanstond en hoeveel je hebt bespaard. Allemaal in 1 oogopslag.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.255 beoordelingen