The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Mascha

Waar zit Amazon Alexa allemaal in?

De spraakassistent van Amazon Alexa integreer je in verschillende devices om je smart producten in huis met je stem aan te sturen. Zonder geschikt device is het aansturen met met je stem niet mogelijk. Welke devices geschikt zijn voor Amazon Alexa, lees je op deze pagina.
Amazon Alexa op je smartphone

Smartphone

Download de Amazon Alexa app op je iOS en Android smartphone via de App Store en Google Play. Integreer al je smart apps in de Alexa-app en je gaat direct spraakgestuurd aan de slag. "Alexa, turn on the lamp in the living room."

Amazon Alexa op je tablet

Tablets

Ook iOS en Android ondersteunde tablets zijn geschikt om Alexa op te installeren. Download de Alexa-app in de App Store of Google Play en ga ook met je tablet direct spraakgestuurd aan de slag. "Alexa, show my front door camera."

Amazon Alexa en speakers

Speakers

Denk je aan Amazon Alexa dan denk je waarschijnlijk aan de Amazon Echo speakers. Deze speakers zijn helaas niet in Nederland en België te koop. Wel zijn er speakers verkrijgbaar van andere merken waar de Alexa assistent in zit. Let er wel op dat je de commando's in het Engels geeft.

Alle Amazon Alexa compatibel

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Mascha
Artikel van:
Mascha Smart home specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.233 beoordelingen