The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Smartphones

Advies over het kiezen van een smartphone

Snelheid

Op een traag of haperend toestel zit je niet te wachten. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een smartphone met genoeg rekenkracht voor jouw gebruik. Wij hebben alle toestellen alvast voor je beoordeeld op snelheid. Benieuwd welke smartphone qua snelheid het beste bij jou past? Lees dan ons adviesartikel.

Camerakwaliteit

Wil je veel foto's maken met je nieuwe smartphone? Kijk dan vooraf goed naar wat de camera van een toestel kan. Hierbij moet je op veel, ingewikkelde specificaties letten. Om je hierbij te helpen, beoordelen wij de camerakwaliteit van elke smartphone. In ons adviesartikel lees je meer over de camerakwaliteit en waar je op moet letten.

Batterijduur

Je hebt geen zin om je steeds zorgen te maken over de batterij van je nieuwe smartphone. Daarom ben je op zoek naar een toestel met een batterij die sterk genoeg is voor jouw gebruik. De batterijduur van een smartphone is afhankelijk van verschillende onderdelen. Op onze adviespagina vertellen we waar je allemaal op moet letten.

Smartphone van de maand

De Samsung Galaxy S21 FE

De Fan Edition van de Galaxy S21 biedt 't beste van de eerder verschenen S21 voor een scherpe prijs. Zoek je een snel toestel met een uitstekende camerakwaliteit? Dan is de S21 FE het voor jou.

Bekijk alle Samsung Galaxy S21 FE
Dewy Mobiele telefoons specialist.

Alle geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S

In februari 2022 lanceert Samsung een nieuwe serie topklasse smartphones. Op onze speciale pagina houden we je op de hoogte van de laatste geruchten over deze nieuwe toestellen. Na de presentatie van de nieuwe smartphone, bestel je 'm hier als eerste. Ontvang je alle updates graag in je mail? Schrijf je dan via onderstaande de adviespagina. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres als voor je Coolblue account en ontvang een unieke aanbieding.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 14257- 14.257 beoordelingen