The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan bieden we je graag extra services aan. Zo kun jij je bestellingen op meerdere manieren doen: via de website, via een offerte, via inkooporders en offline én online op rekening. Ook adviseren we je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Onze voorwaarden en services

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Als je vandaag vóór 23.59 uur bestelt, wordt het morgen gratis bezorgd op een adres waar het jou uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling in één van onze winkels op te halen.

Factuur en offerte met referentie

We kunnen direct een referentie toevoegen aan je offerte, bestelling en factuur. Handig voor je administratie. Maak je gebruik van een inkoopsysteem? Dan kan je via jouw systeem bij ons bestellen.

Eigen accountmanager

Je krijgt een eigen accountmanager die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we je nog beter persoonlijk advies geven en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Dus als je belt, ontvang je dezelfde dag een offerte. We kijken naar hoe groot je bestelling is en geven vervolgens de beste aanbieding voor jou.

Echte winkels

We hebben winkels door heel het land waar je altijd terecht kan met jouw vragen, advies over producten of hulp bij het instellen van je product. Je kunt je bestelling in één van onze winkels ophalen, ook als je achteraf betaalt.

Achteraf betalen

Als zakelijke klant kun je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.

Zakelijk account

Redenen om een account aan te maken:

  • Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
  • Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
  • Download gemakkelijk je facturen

Zakelijk assortiment

Zakelijke laptops

Onze zakelijke laptops zorgen voor een betere beveiliging van je documenten, hebben een uitgebreide garantie en zijn steviger.

Mobiele telefoons

Vind gemakkelijk de telefoon die het beste past bij jouw bedrijf en werknemers. Wij helpen je kiezen uit ons assortiment.

Alles voor je werkplek

Met ons zakelijke assortiment kies je nog makkelijker het beste product uit.

Zakelijke oplossingen

Ook staan we met onze zakelijke diensten voor je klaar. Van je telefoon of laptop beveiligen tot een leasecontract voor je zakelijke Apple producten. Ontdek met welke oplossingen en services we jouw bedrijf kunnen helpen:

Cadeaubonnen

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Met een Coolblue-cadeaubon kunnen ze uit duizenden producten hun favoriete cadeau uitkiezen. Wil je onze cadeaubonnen inzetten voor een actie of campagne? Ook dan helpen we je met plezier verder.

Contact

Neem meteen contact op met jouw accountmanager om kennis te maken of voor persoonlijk advies. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 010 79 88 969

  • Mail ons via zakelijk@coolblue.nl

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kun je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.

Coolblue Zakelijk
Artikel van:
Coolblue Zakelijk Zakelijk

© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 12.848 beoordelingen