The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan bieden we je graag extra services aan. Zo kun jij je bestellingen op meerdere manieren doen: via de website, via een offerte, via inkooporders en offline én online op rekening. Ook adviseren we je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Zakelijk account

  • Bekijk prijzen inclusief en exclusief btw
  • Bestel gemakkelijk meerdere stuks
  • Download gemakkelijk je facturen

Veelgestelde vragen

Als zakelijke klant kan je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Neem contact op met Coolblue Zakelijk om een kredietaanvraag te doen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een offerte op maat.

Nee, Coolblue factureert altijd met Nederlandse btw. Op het moment jouw onderneming btw-plichtig is kan deze btw teruggevorderd worden via de btw-aangifte. Slechts in enkele gevallen brengen wij geen btw in rekening of verleggen wij de btw naar jou. Bijvoorbeeld als je in het bezit bent van een geldig Nederlands btw-nummer én een order plaatst voor meer dan € 10.000 per goederensoort (mobiele telefoons, computerchips, laptops, tablets of spelcomputers).

Stuur een e-mail naar zakelijk@coolblue.nl en vermeld hierin je ordernummer en wat je in je factuur wilt wijzigen. Dit kan tot 30 dagen na de datum die op je factuur staat. Je krijgt dan van ons binnen 3 werkdagen een aangepaste creditfactuur in je mailbox. Hierdoor komt je huidige factuur te vervallen.

Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen. Je hebt 2 opties: 1) je product gratis ruilen voor een ander product 2) je product gratis retourneren en je geld terug laten storten. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Je kunt je keuze aangeven in het online retourformulier. Na 30 dagen repareren wij je product en gelden de bovenstaande opties niet meer.
Vragen Oplossingen
Vragen Oplossingen

Thuiswerkwinkel en cadeaubonnen

De Coolblue Thuiswerkwinkel

De Coolblue Thuiswerkwinkel geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om zelf alles voor de juiste thuiswerkplek te bestellen. Je krijgt een eigen afgeschermde omgeving in jouw huisstijl. Nadat je medewerker is ingelogd, krijgt hij een geselecteerd assortiment te zien en kan hij meteen bestellen binnen het vastgestelde budget. We leveren de bestelling de volgende dag gratis af bij je medewerker.

Cadeaubonnen

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Met een Coolblue-cadeaubon kunnen ze uit duizenden producten hun favoriete cadeau uitkiezen. Wil je onze cadeaubonnen inzetten voor een actie of campagne? Ook dan helpen we je met plezier verder.

Contact

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 010 79 88 969

  • Mail ons via zakelijk@coolblue.nl

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kun je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Coolblue Zakelijk
Artikel van:
Coolblue Zakelijk Hard voor de zaak


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen