The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan bieden we je graag extra services aan. Zo kun jij je bestellingen op meerdere manieren doen: via de website, via een offerte, via inkooporders en offline én online op rekening. Ook adviseren we je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Nieuw: de Coolblue ThuiswerkWinkel

Thuiswerken gaat de aankomende jaren steeds belangrijker worden. Daar wil je als werkgever graag jouw medewerkers in ondersteunen. Zo is het belangrijk om een goed bureau, ergonomische stoel, monitor en accessoires zoals muizen en laptopstandaarden aan te bieden. Geef je medewerkers daarom toegang tot de Coolblue Thuiswerkwinkel.

Onze voorwaarden en services

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Dus als je belt, ontvang je dezelfde dag een offerte. We kijken naar hoe groot je bestelling is en geven vervolgens de beste aanbieding voor jou.

Echte winkels

We hebben winkels door heel het land waar je altijd terecht kan met jouw vragen, advies over producten of hulp bij het instellen van je product. Je kunt je bestelling in één van onze winkels ophalen, ook als je achteraf betaalt.

Achteraf betalen

Als zakelijke klant kan je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.

Gratis bezorgd

Als je vandaag vóór 23.59 uur bestelt, wordt het gratis bezorgd op een adres waar het jou uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling in één van onze winkels op te halen.

Factuur en offerte met referentie

We kunnen direct een referentie toevoegen aan je offerte, bestelling en factuur. Handig voor je administratie. Maak je gebruik van een inkoopsysteem? Dan kan je via jouw systeem bij ons bestellen.

Eigen accountmanager

Je krijgt een eigen accountmanager die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we je nog beter persoonlijk advies geven en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Zakelijk account

Redenen om een account aan te maken:

  • Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
  • Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
  • Download gemakkelijk je facturen

Zakelijke oplossingen

Telefoons en tablets

Met de juiste software is het installeren, updaten en beheren van meerdere toestellen tegelijk erg eenvoudig. Je wilt je smartphone of tablet natuurlijk ook beschermen tegen val- en stootschade. We kunnen voor levering een screenprotector en een hoesje plaatsen. Gaat je smartphone toch kapot? Dan repareren we hem met onze eigen CoolblueRepareert service.

Zakelijke IT

We adviseren je over de juiste producten voor je werkplek. Als we de juiste producten hebben geselecteerd, helpen we je met de uitrol en installatie van de werkplekken. Je kiest zelf of je jouw nieuwe werkplekken wilt kopen of huren. Oude apparatuur halen we voor je op, we wissen de data GDPR gecertificeerd en betalen de restwaarde aan je uit.

Apple

Met Apple laat je alle producten eenvoudig met elkaar samenwerken. We rollen de apparaten voor je uit in jouw zakelijke beheeromgeving en geven advies over apps die niet kunnen ontbreken. Met Apple Financial Services rust jij je medewerkers uit met de beste en nieuwste Apple producten, maar dan wel zonder aanschafkosten.

Zakelijk assortiment

Zakelijke laptops

Onze zakelijke laptops zorgen voor een betere beveiliging van je documenten, hebben een uitgebreide garantie en zijn steviger.

Mobiele telefoons

Vind gemakkelijk de meest geschikte smartphone, tablet of accessoire voor jouw bedrijf of organisatie.

Alles voor je werkplek

Met ons zakelijke assortiment kies je nog makkelijker het beste product uit.

Cadeaubonnen

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Met een Coolblue-cadeaubon kunnen ze uit duizenden producten hun favoriete cadeau uitkiezen. Wil je onze cadeaubonnen inzetten voor een actie of campagne? Ook dan helpen we je met plezier verder.

Contact

Neem meteen contact op met jouw accountmanager om kennis te maken of voor persoonlijk advies. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 010 79 88 969

  • Mail ons via zakelijk@coolblue.nl

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kun je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.

Coolblue Zakelijk
Artikel van:
Coolblue Zakelijk Hard voor de zaak


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 21.893 beoordelingen