The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue Thuiswerkwinkel

Binnen 2 weken je eigen Thuiswerkwinkel.
Vandaag besteld voor 23.59 uur, morgen bij de werknemer in huis.
Advies en uitleg door echte specialisten.

Coolblue Thuiswerkwinkel

Goede zaak.
Binnen 2 weken je eigen Thuiswerkwinkel.
Vandaag besteld voor 23.59 uur, morgen bij de werknemer in huis.
Advies en uitleg door echte specialisten.
Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Thuiswerkwinkel

Voor alle werkgevers die haar werknemers een thuiswerkplek willen bieden. Je krijgt een afgeschermde en gepersonaliseerde winkelomgeving waarbij onze specialisten je kunnen adviseren over het op te nemen assortiment. Van bureaus en bureaustoelen, tot monitoren en toetsenborden. Je bepaald zelf het budget en de werknemer kan makkelijk en zonder kosten bestellen binnen de Thuiswerkwinkel. Vandaag besteld voor 23.59 uur, morgen gratis bij de werknemer in huis. Vraag vrijblijvend advies over de Thuiswerkwinkel aan.

Hoe werkt het?

Met de Coolblue Thuiswerkwinkel kan je eenvoudig een verantwoorde werkplek voor je medewerkers verzorgen. Wij nemen, met een glimlach, de gehele logistiek en bezorging uit handen. Hieronder de belangrijkste punten op een rij:

  • Volledige ontzorging: Wij regelen alles voor jou en je werknemers. Onze klantenservice is voor werknemers dagelijks tot 23.59 uur te bereiken voor vragen of advies.

  • Eigen winkelomgeving: Je krijgt een eigen en gepersonaliseerde winkelomgeving waar werknemers op inloggen. Maak het compleet met je eigen logo, teksten en foto's.

  • Uitgebreid assortiment: Bepaal zelf het assortiment of laat je adviseren door onze specialisten. Wij hebben alles wat je nodig hebt om effectief thuis te kunnen werken.

  • Bepaal zelf het budget: Voeg gemakkelijk persoonlijk budget toe aan je medewerkers. Middels het CoolblueTegoed bestellen werknemers zonder kosten en wordt de werkgever gefactureerd. Wel zo makkelijk.

Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken.

Alles over de Thuiswerkwinkel

Het traject

Bekijk het gehele traject rondom het verkrijgen van jouw Thuiswerkwinkel.

Installatie service

Laat de thuiswerkplek installeren door onze gecertificeerde installatateurs.

Fiscale regels

We adviseren je over de beste keuzes op het gebied van fiscale regelgeving.

Veelgestelde vragen

De aanvraag die je op onze website doet is geheel vrijblijvend. Binnen 1 werkdag nemen onze specialisten telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wij rekenen eenmalige opstartkosten op basis van het aantal werknemers, de looptijd en het toegekende CoolblueTegoed. We vertellen je er graag meer over.

Werknemers kunnen met het Zakelijke Tegoed alleen producten bestellen die vallen onder het door jou gekozen assortiment. Zo weet je zeker dat er alleen producten worden besteld die bijvoorbeeld bijdragen aan een ergonomische thuiswerkplek.

Wij sturen elke maand een specificatielijst toe waarin alle bestelde producten per werknemer worden weergegeven. Zo heb je altijd inzicht in de bestelgeschiedenis. Wel zo handig.

Het staat je vrij om het assortiment zelf uit te kiezen. Natuurlijk staan onze specialisten ook klaar om je hiermee te helpen en te adviseren.

Binnen de Thuiswerkwinkel is er geen minimale afname vereist. Op basis van jouw situatie en werknemersgrote kijken we samen naar een passende oplossing. We vertellen je hier graag meer over.
Vragen Voor een vriend.
Vragen Voor een vriend.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden met de Thuiswerkwinkel. Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.



© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.279 beoordelingen