The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue Thuiswerkwinkel

Je krijgt je eigen, gepersonaliseerde, Coolblue portaal.
We adviseren je over alle fiscale voordelen.
Vandaag besteld, morgen bij de medewerker bezorgd.

Coolblue Thuiswerkwinkel

Goede zaak.
Je krijgt je eigen, gepersonaliseerde, Coolblue portaal.
We adviseren je over alle fiscale voordelen.
Vandaag besteld, morgen bij de medewerker bezorgd.
Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Thuiswerkwinkel

Voor alle werkgevers die haar medewerkers een thuiswerkplek willen bieden. Je krijgt een afgeschermd en gepersonaliseerd portaal waarbij onze specialisten je adviseren over de mogelijkheden. Wij nemen alle zorgen uit handen en maken het op die manier makkelijk voor jou en je medewerkers. Je bepaalt zelf het budget en de medewerker kan snel en zonder kosten bestellen binnen de Thuiswerkwinkel. Vandaag besteld voor 23.59 uur, morgen gratis bij de medewerker in huis. Vraag vrijblijvend advies over de Thuiswerkwinkel aan.

Hoe werkt het?

Met de Coolblue Thuiswerkwinkel kan je eenvoudig een verantwoorde werkplek voor je medewerkers verzorgen. Wij nemen de gehele logistiek en bezorging uit handen en leveren de kwaliteit die je van Coolblue kan verwachten.

  • Volledige ontzorging: wij regelen alles voor jou en je medewerkers. Onze klantenservice is voor medewerkers dagelijks tot 23.59 uur te bereiken voor vragen of advies.

  • Eigen winkelomgeving: je krijgt een eigen en gepersonaliseerde winkelomgeving waar medewerkers op inloggen. Maak het compleet met je eigen logo, teksten en foto's.

  • Uitgebreid assortiment: bepaal zelf het assortiment of laat je adviseren door onze specialisten. Wij hebben alles op voorraad wat nodig is om effectief thuis te kunnen werken.

  • Bepaal zelf het budget: voeg gemakkelijk persoonlijk budget toe aan je medewerkers. Middels het CoolblueTegoed bestellen medewerkers zonder kosten en wordt de werkgever gefactureerd. Wel zo makkelijk.

  • Je gaat het jammer vinden dat je jouw Thuiswerkwinkel niet aan de rest van de wereld kan laten zien.

Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om samen de mogelijkheden te bespreken.

Alles over de Thuiswerkwinkel

Het traject

Bekijk het gehele traject rondom het verkrijgen van jouw Thuiswerkwinkel.

Installatie service

Laat de thuiswerkplek installeren door onze gecertificeerde installatateurs.

Fiscale regels

We adviseren je over de beste keuzes op het gebied van fiscale regelgeving.

Ervaringen met een Thuiswerkwinkel

De ervaring van de gemeente Dongen

Als gevolg van de Corona crisis werken we bij de gemeente Dongen redelijk massaal en vrij plotseling thuis. Na het verhelpen van de eerste praktische problemen gaven onze medewerkers aan structureel meer thuis te willen werken. Toen werd het tijd om te zorgen voor een thuiswerkvoorziening.

"Het unieke aan Coolblue als leverancier is dat de Coolblue Thuiswerkwinkel binnen enkele weken is ingericht waardoor medewerkers binnen no-time thuiswerkmiddelen kunnen aanschaffen."

De ervaring van HDI Global Specialty

Het is de afgelopen tijd steeds duidelijker geworden dat we voorlopig blijven thuiswerken, ook na Corona. HDI Global Specialty wil haar medewerkers daarbij faciliteren, zodat ze op een gezonde en fijne manier thuis kunnen werken. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een manier om dit kunnen organiseren.

"De samenwerking met Coolblue verliep heel prettig. Bij vragen of opmerkingen kregen we snel reactie. We zijn blij met het resultaat."

Veelgestelde vragen

De aanvraag die je op onze website doet is geheel vrijblijvend. Binnen 1 werkdag nemen onze specialisten telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wij rekenen eenmalige opstartkosten op basis van het aantal medewerkers, de looptijd en het toegekende CoolblueTegoed. We vertellen je er graag meer over.

Medewerkers kunnen met het Zakelijke Tegoed alleen producten bestellen die vallen onder het door jou gekozen assortiment. Zo weet je zeker dat er alleen producten worden besteld die bijvoorbeeld bijdragen aan een ergonomische thuiswerkplek.

Wij hebben een demo Thuiswerkwinkel gemaakt voor het fictieve bedrijf 'Bakker BV'. Hiermee krijg je een goed beeld van hoe een Thuiswerkwinkel er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over.

Het staat je vrij om het assortiment zelf uit te kiezen. Natuurlijk staan onze specialisten ook klaar om je hiermee te helpen en te adviseren.

Binnen de Thuiswerkwinkel is er geen minimale afname vereist. Op basis van jouw situatie en het aantal medewerkers kijken we samen naar een passende oplossing. We vertellen je hier graag meer over.
Vragen Voor een vriend.
Vragen Voor een vriend.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden met de Thuiswerkwinkel. Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.768 beoordelingen