The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jan

Wat is de trade-in service van Coolblue zakelijk?

Met de trade-in service van Coolblue zakelijk ruil jij je oude apparaten in voor een vergoeding. Heb jij nog oude zakelijke IT apparaten liggen, zoals laptops, desktops of monitoren, wissel ze dan via Coolblue in voor geld. Wij recyclen vervolgens het oude product. Dat is fijn voor je portemonnee en het milieu.

Wat is de trade-in service?

Man repareert moederbord.

Via de trade-in service van Coolblue wissel je oude zakelijke hardware in voor een vergoeding. Je krijgt van tevoren een inschatting van de waarde van de apparatuur. De producten worden opgehaald, gekeurd, gewist en klaargemaakt voor recycling. Je ontvangt vervolgens je geld en een 'Data Erasure Report'. Dit certificaat bewijst dat alle data van je oude apparaat volledig en zorgvuldig verwijderd is. Bovendien is het certificaat in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Wat zijn de voorwaarden?

De voordelen van Coolblue zakelijk trade-in service voor IT producten.
  • Je ruilt minimaal 5 zakelijke IT apparaten in.
  • Producten moeten nog aan kunnen. Er mogen krassen of barsten op zitten, maar het apparaat moet verder nog functioneren.
  • Alleen voor zakelijke klanten van Coolblue.
  • Je ontvangt een financiële vergoeding voor je producten.
  • Je krijgt een 'Data Erasure Report'. Dit rapport voldoet aan de AVG en bewijst dat alle data van het apparaat is gewist.

Trade-in service bestellen

Meisje van de Coolblue klantenservice.

Wil je meer weten over onze trade-in service, ben je benieuwd naar de voorwaarden of wil je een zakelijk bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 uur voor je klaar. Bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.035 beoordelingen