The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Thomas

Wat is Mobile Device Management?

Mobile Device Management is zakelijke beveiligingssoftware waarmee je mobiele apparaten vanaf een afstand op een efficiënte manier beheert, installeert en configureert. Een veilige smartphone voorkomt dat gevoelige zakelijke bestanden en informatie in de verkeerde handen vallen. Hier lees je wat Mobile Device Management, ook wel MDM, is en welke oplossingen wij op dit gebied aanbieden.

Wat is MDM?

Wat is MDM?

Met Mobile Device Management beheer je zakelijke mobiele apparaten op een efficiënte manier vanuit een centrale digitale omgeving. Tegenwoordig gebruiken werknemers hun privé toestellen steeds vaker voor zakelijke doeleinden en vice versa. Binnen een bedrijf of organisatie gelden echter andere privacy- en veiligheidsnormen dan tijdens privégebruik. Met een goed MDM-beleid blijven de mobiele apparaten en applicaties up-to-date en verklein je de kans dat zakelijke bestanden op straat komen te liggen.

Wat zijn de voordelen van MDM?

Voordelen MDM

Via Mobile Device Management installeer, beheer en configureer je alle toestellen of toestellen van bepaalde gebruikersgroepen tegelijk. Hiermee zorg je dat apparaten aan de veiligheidseisen van je organisatie voldoen en naar behoren blijven functioneren. De voordelen zijn kort samengevat:

  • Installeer meerdere toestellen in één keer.
  • Rol tegelijk updates of upgrades van apps uit.
  • Stel gebruiksrechten in voor apparaten en apps.
  • Houd privé en zakelijke gegevens gescheiden.
  • Vergrendel of wis een apparaat op afstand bij diefstal.
  • Bied technische hulp op afstand.

Samsung Knox

Samsung Knox

Met Samsung Knox Manage beheer je smartphones, tablets, computers en zelfs smartwatches. Vanuit een intuïtieve digitale omgeving installeren, updaten en beveiligen IT beheerders apparaten op afstand. Samsung Knox ondersteunt Android, iOS en Windows besturingssystemen, maar werkt het beste met Samsung Galaxy apparaten.

Hoe bestel ik een MDM?

MDM bestellen

Je bestelt een MDM oplossing bij onze zakelijke afdeling. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 voor je klaar. Bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.

Telefoon: 010 79 88 969 E-mail: zakelijk@coolblue.nl

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.115 beoordelingen