The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Microsoft Surface

Microsoft Surface is ontwikkeld voor de creatieve geest en helpt je je creaties en ideeën uit te werken. Surface is ontwikkeld met het idee dat de techniek je niet in de weg staat en je alles wat je in gedachten hebt, concreet kan maken op Microsoft Surface. Wat maakt Microsoft Surface zo bijzonder en uit welke soorten kan je kiezen?

Microsoft Surface Pro X

Microsoft Surface Pro X met Microsoft SQ2 processor.

De Surface Pro X is de dunste en nieuwste 2-in-1 van de Surface familie. Met een dikte van slechts 5,3 millimeter stop je deze Surface gemakkelijker dan ooit tevoren in je tas. Het touchscreen met een resolutie van 2880 x 1920 levert haarscherp beeld, wat de Surface Pro X geschikt maakt voor grafische werkzaamheden als het bewerken van een foto. De kracht van de Pro X zit in de door Microsoft zelf ontwikkelde SQ processoren. Deze processor is zuinig, waardoor de accu van deze 2-in-1 tot wel 15 uur meegaat.

Microsoft Surface Pro 7

Microsoft Surface Pro 7 Laptop.

Met een dikte van 8,4 millimeter en een gewicht vanaf 770 gram is de nieuwe Microsoft Surface Pro een zeer dunne en lichte laptop. Ondanks zijn compacte formaat gaat de batterij van de Surface Pro tot wel 13,5 uur mee. Zo werk je de hele dag op je Surface Pro zonder dat je op zoek moet naar een stopcontact. Op het scherm werk je met de Surface Pen, die met een reactietijd van slechts 21 ms veel sneller reageert dan bijvoorbeeld de Wacom Cintiq of de iPad Pro stylus. Door de verlaagde standaard zet je de Surface Pro neer zoals jij dat wil. Zo werk je altijd in de voor jou ideale stand.

Microsoft Surface Studio 2

Microsoft Surface Studio 2 all-in-one.

De 28 inch Microsoft Surface Studio 2 is krachtiger dan ooit. Nu met snellere processor en een haarscherp touchscreen met een resolutie van 4500 x 3000 pixels. Je hebt geen whiteboard of schetsboek meer nodig, want de Surface Studio vervangt deze. Breng al je creaties tot leven in levendige kleuren dankzij de 13,5 miljoen pixels die in het scherm van de Studio zijn verwerkt.

Microsoft Surface Laptop 3

Microsoft Surface Laptop 3.

Ook de Microsoft Surface Laptop heeft een opknapbeurt gekregen. Het haarscherpe display en de lange batterijduur zijn nog steeds aanwezig, maar nu is de laptop voorzien van een nieuwe generatie processors voor extra kracht en snelheid. En hij is nu ook verkrijgbaar in het zwart of platinum. Welke kleur je ook kiest, je komt altijd goed voor de dag met deze sjieke laptop onder je arm.

Microsoft Surface Laptop Go

Microsoft Surface Laptop Go.

De Microsoft Surface Laptop Go is een compacte 12,4 inch laptop met een gewicht van iets meer dan 1 kilogram. Door zijn compacte formaat neem je de Surface Go overal met je mee naartoe. Op het touchscreen swipe je door webpagina's heen of open je programma's door met je vingers de icoontjes aan te raken. Alle Microsoft Surface Go Laptops draaien op Windows 10 in S-modus. Je installeert virusvrije applicaties direct uit de Microsoft Store.

Microsoft Surface Book 3

Microsoft Surface Book 3.

De Surface Book is een krachtige 2-in-1 in een stevige behuizing. Gebruik hem als tablet door het afneembare toetsenbord los te koppelen, of gebruik het toetsenbord en zo fungeert de Surface Book als een laptop. Met minimaal een Intel Core i5 processor aan boord en een scherm met een resolutie van 3240 x 2160 pixels is de Microsoft Surface Book ideaal voor grafisch ontwerp. Of voor alle andere dingen die je doet natuurlijk.

Microsoft Surface Go 2

Microsoft Surface Go 2.

De Surface Go modellen hebben een compact scherm van 10,5 inch. In combinatie met een typecover toetsenbord ga je onderweg naar kantoor of school al aan de slag met het sturen van e-mails, schrijven van verslagen en surfen op het web. De specificaties van de Go lenen zich perfect voor dit soort alledaagse taken. Dankzij het stijlvolle en compacte ontwerp zijn deze niet langer een sleur.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.255 beoordelingen