The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Laptops

Alle laptops

Wil je een nieuwe laptop kopen? Bekijk ons brede assortiment van laptops en vind de laptop die past bij jouw gebruik.

Beantwoord enkele vragen en vind de beste laptop voor jou

Iedereen gebruikt weleens een laptop. Er zijn allerlei soorten en formaten laptops. Deze verdelen we in 3 soorten: Apple MacBook, Google Chromebook en Windows laptops. Ze verschillen niet alleen in uiterlijk en naam van elkaar, maar ook van besturingssysteem. Welke laptop jij nodig hebt, hangt van zowel voorkeur als het gebruik af. Zo heb je studenten die 'm op school gebruiken, werknemers die zakelijk een laptop gebruiken en gezinnen die voor thuisgebruik een laptop nodig hebben. In ons grote assortiment zit er hoe dan ook een juist model bij voor jou. Weet je nog niet welke laptop je wilt kopen? Gebruik dan onze keuzehulp. Als je al een voorkeur hebt, bekijk dan direct jouw favoriete type laptop. Of laat je adviseren en inspireren door onze experts.

Advies

Vraag Verdient een antwoord.
Welke laptop past bij jou?

Zoek jij een nieuwe laptop, maar weet je niet goed welke geschikt is voor jou? Wij helpen je hier de juiste laptop voor jouw gebruikssituatie kiezen.

Wat is Windows 11?

Microsoft 11 komt op 5 oktober 2021 uit. Niet iedere Windows 10 laptop ondersteunt de nieuwe versie direct. Lees hier alle updates over Windows 11.

Welk formaat past bij jou?

De ene laptop is de ander niet. Ze zijn allemaal verschillend in grootte, dikte en gewicht. We helpen je hier de juiste laptop te kiezen.

Hoe kies je een gaming laptop?

Of je nu af en toe of dagelijks een game speelt; er is altijd een gaming laptop die bij jou past.

Inspiratie

Laptops bekijken in onze winkel

Advies

Zoek jij een nieuwe laptop, maar twijfel je nog over de keuze? Kom langs in onze winkel en krijg persoonlijk advies over laptops. Onze laptop specialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste laptop voor jou.

Ophalen

Geen tijd om te wachten op de bezorger? Kom jouw laptop dan direct ophalen in een van onze winkels bij jou in de buurt. Zo heb je jouw nieuwe laptop vandaag nog in huis.

Service

Om jou zo snel mogelijk op weg te helpen, bieden we verschillende laptop services in de winkel. We installeren de laptop, zetten bestanden over en helpen je met het gebruik van je nieuwe apparaat.