The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Ontvang een jaar gratis Norton 360 Deluxe bij aankoop van een laptop of desktop

Je gaat een laptop of desktop kopen waar je een jaar lang Norton antivirus bij krijgt. Je ontvangt binnen 48 uur na aankoop per e-mail een vouchercode van Coolblue, waarmee je je Norton product registreert. Gooi deze e-mail dus niet weg! Verzilver vervolgens je code en installeer Norton 360 Deluxe ter waarde van € 69,99 op maximaal 3 verschillende apparaten, zoals een laptop, tablet of smartphone. Hier leggen we uit hoe het registreren in zijn werk gaat en vind je daarnaast de actievoorwaarden.

Waarom Norton 360 Deluxe bij je nieuwe laptop of desktop?

Laptop en pc beveiligen

Met je nieuwe computer ben je vrijwel altijd verbonden met het internet. En dat brengt risico's met zich mee. Om je pc 'schoon' en vrij van virussen en andere bedreigingen te houden, installeer je Norton 360 Deluxe. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee, waardoor jij onbezorgd met je nieuwe apparaat aan de slag gaat.

 • Beveilig je pc tegen online bedreigingen zoals virussen
 • Bescherm je persoonsgegevens en online betalingen
 • Veilig internetten op openbare wifi netwerken
 • Support van Norton experts
 • Installeer de licentie op 3 apparaten tegelijk

Hoe activeer ik mijn Norton vouchercode?

Norton bescherming

Bij aankoop van een laptop of desktop ontvang je nu gratis een code voor Norton 360 Deluxe 3 apparaten. Om deze code te verzilveren, volg je de stappen hieronder.

 1. Klik op onderstaande link 'Je Norton vouchercode activeren'.
 2. Heb je nog geen Norton account? Maak er dan één aan.
 3. Voer je betaalmethode in om je gratis jaarabonnement te activeren.
 4. Vul de productcode uit je e-mail in de lege vakjes in.
 5. Volg de aanwijzingen op je scherm om Norton te installeren.

Belangrijke informatie na je aankoop

Abonnement betalen

Het eerste jaar van je Norton abonnement is gratis. Wanneer je een laptop of desktop koopt, moet je op een aantal dingen letten om Norton 360 Deluxe te activeren:

 • Een dag na aankoop ontvang je e-mail met een Norton vouchercode van Coolblue. Gooi deze e-mail niet weg!

 • De vouchercode is tot een maand na uitgifte te activeren.

 • Je kunt dit abonnement niet combineren met een eerder aangeschaft Norton abonnement. Wanneer je toch deze vouchercode wilt gebruiken, dien je een eerder abonnement op te zeggen.

 • Je vult bij het activeren je betaalgegevens al in, ook al is het eerste jaar gratis.

 • Na een jaar wordt je abonnement verlengd voor de dan geldende abonnementsprijs (zie ook onderstaande link).

 • Hier ontvang je voor het einde van het gratis jaar een bericht van.

 • Je kunt de automatische verlenging altijd uitzetten.

Systeemvereisten

Systeemvereisten Norton

Norton 360 Deluxe voor Windows installeer je op apparaten met Windows XP en nieuwer. Let op: bij installatie op apparaten met Windows XP en Windows Vista ontvang je niet de nieuwste product updates. Norton Security voor macOS is beschikbaar vanaf Mac OS X 10.7.5 (Lion) en de nieuwere macOS-versies. Ook is Norton beschikbaar voor iedere versie van Chrome OS.

Verder is Norton ook beschikbaar voor Windows 10 in S-modus. Om Norton op Windows 10 in S-modus te activeren, log je in op mijn Norton en ga je naar downloaden. Vervolges leidt de website je om naar de Windows Store, alwaar je de app installeert.

Actievoorwaarden

 • Jouw abonnement begint zodra je de productcode hebt geactiveerd. Pas als je Norton op je apparaat geïnstalleerd hebt, ben je optimaal beschermd.
 • Je productcode is tot een maand na uitgifte te activeren.
 • Het abonnement is niet te combineren met een eerder afgesloten Norton abonnement.
 • Dit eerste jaar van je abonnement wordt je gratis aangeboden door Coolblue. Daarna wordt het automatisch verlengd en gefactureerd tegen de dan geldende verlengingsprijs die je kunt vinden op nl.norton.com/pricing. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
 • Je abonnement zeg je op via my.norton.com of door contact op te nemen met de klantenservice van Norton. Lees voor meer details het Norton retour- en annuleringsbeleid:
  https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/kb20100113164023EN_EndUserProfile_nl_nl?inid=hho_vanity_supp_returnpolicy&OpenDocument&src=return_policy&type=return_policy


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.029 beoordelingen