The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Ontvang een jaar gratis Norton Security bij aankoop van een laptop of desktop

Je hebt een product gekocht waar je een jaar lang Norton antivirus bij krijgt. Je ontvangt een code ter waarde van € 79,99 waarmee je op 3 verschillende apparaten zoals een laptop, tablet of smartphone Norton kunt installeren. Hier leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat en vind je daarnaast de actievoorwaarden.

Beveilig jouw pc of laptop

Laptop en pc beveiligen

Met Norton Security Deluxe 3 apparaten ga je op 3 apparaten naar keuze onbezorgd aan de slag met internetten. Zo winkel je online en betaal je jouw aankopen zonder risico’s. Je persoonlijke bestanden en financiële gegevens vallen daarnaast nooit in verkeerde handen dankzij de moderne beveiliging.

1 jaar gratis

Het eerste jaar van je abonnement is gratis en krijg je via Coolblue. Eén jaar na het activeren van je abonnement wordt deze automatisch verlengd voor de dan geldende abonnementsprijs (zie ook nl.norton.com/pricing). Hier ontvang je tijdig een reminder van. Automatische verlenging uitzetten is altijd mogelijk. Tijdens het activeren vraagt Norton naar je betaalgegevens, ook al is het eerste jaar dus gratis.

Norton code verzilveren

Bij aankoop van een laptop of desktop ontvang je nu gratis een code voor Norton Security Deluxe 3 apparaten. Om deze code te verzilveren, volg je de stappen hieronder.

 1. Ga je in je webbrowser naar norton.com/enroll.
 2. Heb je nog geen Norton account? Maak er dan één aan.
 3. Voer je betaalmethode in om je gratis jaarabonnement te activeren.
 4. Vul de productcode uit je e-mail in de lege vakjes in.
 5. Volg de aanwijzingen op je scherm om Norton te installeren.

Systeemvereisten

Systeemvereisten Norton

Norton Security voor Windows installeer je op apparaten met Windows XP en nieuwer. Let op: bij installatie op apparaten met Windows XP en Windows Vista ontvang je niet de nieuwste product updates. Norton Security voor macOS is beschikbaar vanaf Mac OS X 10.7.5 (Lion) en de nieuwere macOS-versies. Ook is Norton beschikbaar voor iedere versie van Chrome OS.

Actievoorwaarden

 • Jouw abonnement begint zodra je de productcode hebt geactiveerd. Pas als je Norton op je apparaat geïnstalleerd hebt, ben je optimaal beschermd.
 • Dit eerste jaar van je abonnement wordt je gratis aangeboden door Coolblue. Daarna wordt het automatisch verlengd en gefactureerd tegen de dan geldende verlengingsprijs die je kunt vinden op nl.norton.com/pricing. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
 • Je abonnement zeg je op via my.norton.com of door contact op te nemen met de klantenservice van Norton. Lees voor meer details het Norton retour- en annuleringsbeleid: https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/kb20100113164023EN_EndUserProfile_nl_nl?inid=hho_vanity_supp_returnpolicy&OpenDocument&src=return_policy&type=return_policy

Meer actievoorwaarden

 • Je Norton abonnement kan product-, service- en beveiligingsupdates bevatten. Die worden gewijzigd, verwijderd of toegevoegd onder voorbehoud van acceptatie van de Norton licentie overeenkomst: https://www.symantec.com/en/uk/about/legal/repository
 • Raadpleeg het Nortonretourbeleid op www.norton.com/returnpolicy voor meer informatie of neem contact op met Norton Support.
 • Op het verzamelen, opslaan en gebruiken van gegevens voor beheer- en verlengingsdoeleinden is het privacybeleid van Symantec van toepassing. Zie Symantec.com/privacy. Meer informatie over dit product, de nieuwste functies en de systeemvereisten kun je vinden op norton.com/security.

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 18.275 beoordelingen