The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Chromebooks

Alle Chromebooks

Bekijk ons volledige assortiment Chromebooks en vind de laptop die bij jou past.

Beantwoord enkele vragen en vind de beste Chromebook voor jou

Vind hier de ideale Chromebook voor jouw gebruikssituatie

Chromebooks voor internetten, e-mail & tekstverwerken

Je gebruikt je Chromebook om een verslag te typen of te mailen. Je surft en shopt op het internet. Deze basis Chromebooks zijn niet te duur en hebben minimaal een Intel Celeron processor en 4 gigabyte werkgeheugen. Ze zijn geschikt voor alledaagse bezigheden.

Chromebooks voor school & studie

Als je jouw Chromebook meeneemt naar college of werk, is het fijn dat hij licht is en makkelijk in je tas past. Al deze Chromebooks zijn kleiner dan 15 inch, wegen minder dan 1,5 kilogram en zijn krachtig genoeg voor multitasking.

Chromebooks voor film & series kijken in HD

Je kijkt graag naar je series en films op Netflix of Videoland. Deze Chromebooks hebben een mooi full hd beeldscherm dat de spannendste actiescènes vloeiend weergeeft. Met een Pentium processor of beter geniet je zonder haperingen of afleidingen van je favoriete serie.

Veelgestelde vragen

Wat heb je nodig om op een Chromebook te werken?

Om met jouw Chromebook aan de slag te gaan heb je alleen een Google account nodig.

Kan ik ook offline werken met mijn Chromebook?

Ja, dat kan. De meeste apps werken gewoon zonder internet. Drive documenten bewerk je offline en worden opgelagen zodra je weer online bent. Bestanden en apps die je lokaal opslaat gebruik je natuurlijk ook.

Kan ik Windows gebruiken op mijn Chromebook?

Nee, dat kan niet. Een Chromebook draait op het Chrome OS besturingssysteem. Je installeert geen Windows of macOS op een Chromebook.

Kan ik Word en Excel gebruiken op mijn Chromebook?

Ja, dat kan. Daarvoor heb je wel een Microsoft 365 abonnement nodig. Je downloadt de applicatie van Office programma's zoals Word, Excel en PowerPoint in de Google Play Store.

Heb ik antivirus software nodig?

Nee. Een Chromebook heeft ingebouwde virusbeveiliging. Bovendien is het Chrome OS besturingssysteem minder gevoelig voor virussen, omdat je alleen programma's uit de Google Play Store gebruikt.
Vraag Verdient een antwoord.
Vraag Verdient een antwoord.


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 14416- 14.416 beoordelingen