The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jelle

Wat is een Coolblue laptop verzekering en wat heb je eraan?

Bij de aanschaf van een nieuwe laptop denk je liever niet na over schade of diefstal. Toch is het slim als je een verzekering overweegt, omdat je vaak voor je studie of werk afhankelijk bent van jouw laptop. Met een Coolblue Zekerheidspakket krijg je geen onverwacht hoge kosten. Je leest hier wat een Coolblue laptop verzekering is en wat jij eraan hebt.

Waarom je laptop verzekeren bij Coolblue?

Specialist maakt laptop schoon

Met een Coolblue Zekerheidspakket dek je alle kosten die buiten de 2 jaar standaard garantie vallen. Kies je voor zo'n verzekering? Dan verleng je ook jouw garantie met 2 of 3 jaar. Als er in die periode iets mis is met jouw laptop, dan repareren wij hem voor je. Zo ga jij weer snel aan de slag. Kies tijdens de aanschaf voor extra zekerheid en neem jouw laptop zonder zorgen overal mee naartoe.

Waarvoor ben je verzekerd?

Vrouw achter laptop in trein

Je hebt bij de aanschaf van een nieuwe laptop de keuze uit 2 soorten Zekerheidspakketten. Het Coolblue Zekerheidspakket Compleet is het uitgebreidst. Met dit pakket verzeker jij je voor val-, stoot-, en waterschade, fabricagefouten, diefstal, totaalverlies én schade door onopzettelijk verkeerd gebruik. Als je kiest voor het Zekerheidspakket Schade, ben je niet verzekerd als jouw laptop gestolen wordt. In de verzekeringspolis lees je precies waar je allemaal voor verzekerd bent en wat de voorwaarden zijn.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen