The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Gesponsord artikel

Alles over Samsung lifestyle tv's

Bij een televisie denk je al snel aan een zwart, plat apparaat dat een prominente plek in je woonkamer inneemt. De lifestyle televisies van Samsung bewijzen dat dit anders kan. Zo hang je The Frame als een schilderij aan de muur. Als je de tv uitzet, toont hij in de Art Mode automatisch een kunstwerk.

The Frame

The Frame

Als een lijst aan de wand

The Frame is slechts 4,3 centimeter dik en wordt geleverd met een stijlvolle lijst. Maak een keuze uit verschillende kleuren en geef de tv het uiterlijk dat bij je woonkamer past. Met de meegeleverde 'no gap' muurbeugel hang je de televisie strak tegen de muur, net als een echt schilderij. Je verbindt al je randapparatuur met de One Connect Box. Vervolgens sluit je deze switch aan op de tv, waarna er slechts 1 aansluitkabel langs de muur hangt.

The Frame

Bekijk kunst of foto's in de Art Modus

Als je geen tv kijkt, geef je met de Art modus een foto of schilderij naar keuze weer. Hierdoor hangt er nooit een zwart scherm in je kamer. Kies uit meer dan 100 verschillende kunstwerken, meer dan 450 werken uit de online Art Store of toon je eigen foto's. Kijk je liever naar je eigen afbeeldingen, dan stuur je ze via de Smart View app naar het scherm. De ingebouwde sensor past de schermhelderheid en kleurwarmte naar de omgeving aan. Hierdoor lijkt de afbeelding extra realistisch.

The Serif

Ambient Mode

Bouroullec design

De Samsung The Serif is ontworpen door de Bouroullec broers. Hierdoor heeft de tv een stijlvol design dat naadloos opgaat in je interieur. Plaats boeken of andere accessoires op de platte bovenkant en tover de tv om tot multifunctioneel meubelstuk. Wanneer je jouw smartphone op de tv legt, verbind je beide apparaten automatisch via NFC. Op deze manier schakel je de Ambient Mode in en speelt de tv de muziek van je smartphone af.

Ambient Mode 2

Ambient Mode

Net als de overige Samsung QLED tv's vanaf 2018 beschikt de The Serif over de Ambient Mode. Met deze functie toon je kleuren, kunstwerken en handige informatie op het scherm. Als je liever naar foto's kijkt, stel je gemakkelijk een persoonlijke galerij samen. Heb je een patroon op de muur? Download dan de SmartThings app op je smartphone en maak een foto van de televisie en wand. Op deze manier vult de app het scherm automatisch met het gefotografeerde patroon.

Bekijk de lifestyle tv's uit 2019

De Samsung The Frame en The Serif tv's uit 2019 zijn uitgerust met een QLED scherm. Je haalt hierdoor niet alleen een luxe design, maar ook een hoge beeldkwaliteit in huis. Dankzij de Quantum dot techniek geniet je van een heldere en kleurrijke beeldweergave. Doordat QLED tv's een kleurvolume van 100% produceren, is elke subtiele kleurtint in bijvoorbeeld een bloemenveld of wolk duidelijk zichtbaar.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 17.006 beoordelingen