Alles over Logitech G

Logitech G gaming muizen

Logitech G maakt al jaren gaming muizen en dat merk je. De nieuwst lijn Logitech G muizen beschikken over de draadloze Lightspeed technologie en Hero sensoren. Deze technologieën elimineren alle problemen waar draadloze gaming accessoires mee kampen. Lag: ze laten draadloze muizen even snel aanvoelen als een bedrade muis, waarbij zelfs doorgewinterde fps spelers het verschil niet meer merken. Ook lege batterijen verwisselen is verleden tijd, want de draadloze sensoren zijn zuinig genoeg om de muis weken of zelfs maanden mee te laten gaan.
Bekijk hier de Gaming muizen van Logitech G
Lees de Expert Review van de Logitech G305

Logitech G muizen

Logitech G toetsenborden

Play Advanced is het motto van Logitech G en dat is dan ook precies wat de Logitech G toetsenborden doen: jou het leven makkelijker maken. Van volledig instelbare RGB verlichting tot de extra G knoppen en profielen, je hebt alle instellingen zelf in de hand om tegenstanders altijd een stap voor te blijven. Combineer deze functionaliteit met strakke, minimalistische lijnen en je hebt een volwassen lineup aan gaming toetsenborden waarmee je duizenden uren aan speelplezier beleeft. En met de komst van de draadloze én mechanische G613 heb je ook geen last meer van een wirwar aan kabels.
Bekijk hier de Gaming toetsenborden van Logitech G

Logitech G toetsenborden

Logitech G gaming headsets

Ook met headsets gaat Logitech G voor het streepje voor op de tegenstanders. Met grotere drivers, virtueel of true surround sound hoor je met een Logitech G headset waar de tegenstander vandaan gaat komen. Dat jij het liefst de hele dag speelt weten ze bij Logitech G ook en dat zie je terug in de verstelbaarheid en comfortabele oorkussens van hun headsets. Laat jij je niet aan het lijntje houden, dan zijn de draadloze koptelefoons van Logitech G de keuze voor jou.
Bekijk hier de Gaming headsets van Logitech G

Logitech G gaming headsets

Logitech G Flightsticks

Of je nou het virtuele luchtruim verkent in de nieuwste flight sims of een paar galaxies verderop de ruimtepiraat uithangt in Star Citizen of Elite: Dangerous, Logitech G Saitek flight sticks geven je de volledige controle over je voertuig. Kies voor de six degrees of freedom om je vrij door de ruimte te bewegen of ga voor de realistische throttles en instrumentatie panelen die jou en je passagiers weer veilig laten landen op dat virtuele vliegveld aan de andere kant van de wereld.
Bekijk hier de flight sticks van Logitech G

Logitech G Saitek flight sticks

Logitech G racesturen

De G29 en G920 Driving Force stuurwielen zijn er voor alle racing liefhebbers op hun PS4, Xbox One en zelfgebouwde pc. Stel de gevoeligheid en de force feedback van deze sturen naar jouw rijstijl af en schaaf die seconden van je rondetijden af. Wil je echt alle touwtjes in handen hebben? Dan gaat de automaat uit en neem je zelf de controle over het schakelen met de Driving Force Shifter. Met strakke, kunstlederen afwerking en aluminium frames is het net alsof je echt achter het stuur van je sportwagen stapt.
Bekijk hier de Logitech G racesturen voor de PS4, xbox en PC

Logitech G racesturen

Romer G switches

De mechanische switches van je toetsenbord zijn voor een groot deel bepalende voor jouw reactietijd in je favoriete games. Logitech G zorgt er dan ook voor dat zijn Romer G switches snelheid, precisie combineren zonder dat het ook nog eens een boel herrie maakt. Het actuatiepunt waarbij de aanslag registreert ligt op 1,5mm z'n 25% hoger (en dus eerder) dan bij de meeste standaard mechanische switches. Zo kunnen jouw reflexen hun werk doen. Daarnaast is er ook maar 45 gram krachtig nodig om de aanslag in werking te stellen, zodat je daadwerkelijk sneller reageert dan normale spelers.
Bekijk hier de Logitech G gaming toetsenborden met Romer G switches

Romer G switches

Lightspeed wireless en Powerplay

Alle frustraties omtrent draadloos gamen zijn door Logitech G het raam uit gegooid. De input lag waar hardcore spelers niet aan konden wennen is namelijk verleden tijd. Sterker nog, de registratie van bewegingen en clicks ligt bij Lightspeed modellen in sommige gevallen zelfs hoger dan bij standaard bedrade muizen. Hierdoor heb je geen last meer van slepende kabels en gaat je reactietijd niet verloren aan lag. Batterijen verwisselen is voor n00bs; dat is wat Logitech G duidelijk maakt met de Powerplay techniek, waarmee je draadloze Lightspeed muis oplaadt door simpelweg op de muismat te liggen. Science!
Lees onze review van de Logitech Wireless en Powerplay producten
Bekijk de Logitech G Powerplay

Wireless en Powerplay