The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Alle geruchten over Gran Turismo 7

Fans van racing simulators wachten al jaren met smart op Gran Turismo 7. In 2021 kruipen we dan eindelijk weer achter het stuur, want dan verschijnt de game voor de PlayStation 5. Gran Turismo 7 combineert de beste functies uit eerdere delen met next gen prestaties. Je leest hier alle geruchten over het nieuwste deel van de Gran Turismo serie.

Een nieuw race avontuur

Gran Turismo 7 werd aangekondigd tijdens het Future of Gaming evenement in juni. Met ronkende motoren, glimmend chroom en uitgestrekte natuurgebieden in de hoofdrol laat de trailer alvast zien wat we kunnen verwachten. Gran Turismo verschijnt exclusief op de PlayStation 5 en beschikt dus over next gen graphics en ray tracing.

Maak carrière als coureur

Gran Turismo 7 career mode

Terug van weggeweest is de career mode. Het nieuwste deel heeft een progressiesysteem dat je als speler kunt doorlopen. Door te spelen ontgrendel je nieuwe auto's en verdien je geld en experience. Met missies, speciale evenementen en kampioenschappen is er altijd wel wat te doen, op weg naar je volgende droomauto. De campagne is verdeeld over 3 regio's met elk een puntensysteem en verschillende circuits.

Bron: Realsport101

Sleutel aan jouw droomauto

Gran Turismo 7 car tuning

De geliefde functie om auto's te tunen ontbrak in Gran Turismo Sport, maar keert nu terug. In het nieuwste deel duik je dus weer de garage in om jouw bolide helemaal naar jouw smaak aan te passen. Geef jouw zuurverdiende geld uit aan nieuwe remmen, uitlaten of motoronderdelen en blijf zo jouw competitie steeds een stapje voor. Voor je het weet is die oude bak omgetoverd tot racemonster.

Bron: Gfinity

Oude circuits in een nieuw jasje

Gran Turismo 7 Trial Mountain

Gran Turismo 7 heeft niet alleen nieuwe content. Voor fans van het eerste uur hebben de circuits Trial Mountain, Deep Forest en Grand Valley geen uitleg meer nodig. Die eerste werd in de trailer al getoond, wat wijst op een herintrede van oude favorieten. Het circuit heeft een facelift gekregen en ziet er mooier dan ooit uit dankzij de grafische prestaties van de PlayStation 5.

Bron: Gamesradar

Release Gran Turismo 7 in 2021

0 reviews
79,99
binnenkort leverbaar

Een officiële releasedatum is nog niet bekend. De verwachting is dat de game in de eerste helft van 2021 verschijnt, maar dat moet nog bevestigd worden door Sony.

Bron: Racinggames.gg© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.192 beoordelingen