The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Thomas

Alles over iPad Upgrade

Met iPad Upgrade krijg je korting op je nieuwe iPad als je jouw oude iPad inlevert. In dit artikel lees je wat iPad Upgrade is, hoe het werkt en hoe je de waarde van je oude iPad bepaalt.

Wat is iPad upgrade?

Met iPad Upgrade ruil je je oude iPad in voor korting op een nieuwe. Hieronder vind je de belangrijkste redenen om jouw iPad bij Coolblue in te ruilen:

  • Ontvang korting op jouw nieuwe iPad.
  • We helpen jou bij het kiezen van een nieuwe iPad met de juiste accessoires. Verder verwijderen we alle oude gegevens en accounts veilig van jouw oude iPad.
  • Je oude iPad krijgt een tweede leven. Zo ligt hij niet te verstoffen in een kast. Het is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. En je bespaart de moeite van het verkopen van je oude iPad.

Let op: tot en met 14 januari 2022 kun je alleen online je toestel bij ons inruilen. De winkel bezoeken voor advies en het inruilen van je toestel is dus niet mogelijk.

Hoe werkt het?

Je koopt je nieuwe iPad in de winkel of online. Vervolgens kom je naar de winkel om je oude toestel in te leveren. Stuur je de iPad liever op? Dat kan. Je krijgt nadat je het toestel ontvangt een mail met de verzendinstructies. Houd rekening met het volgende:

  • Zorg dat je de inloggegevens van je Apple ID bij de hand hebt.
  • Maak voordat je naar de winkel komt of de iPad verstuurt een back-up van alle gegevens. Wis de gegevens daarna van je iPad. Lukt het niet? Wij helpen je graag in de winkel.
  • Je hebt tot 30 dagen na aankoop van je nieuwe iPad de tijd om je vorige toestel in te leveren.
  • Wij geven de oude iPad een tweede leven en jij krijgt korting.

Wat is je iPad waard?

In de winkel bepaalt de iPad Upgrade specialist de waarde van je oude iPad. Hierbij letten we op het model en de conditie van de oude iPad. De waarde bepaalt de korting die je krijgt.

Je iPad voorbereiden op de upgrade

Het is belangrijk dat je de gegevens van je oude iPad veiligstelt, zodat je bestanden niet verloren gaan. Via een reservekopie sla je je data veilig op. Zorg er daarnaast ook voor dat je het wachtwoord weet van het Apple ID waarmee je ingelogd bent op je iPad. We maken jouw oude iPad namelijk helemaal leeg van data wanneer je hem inruilt. Dit doen we om jouw privacy te beschermen. Hiervoor moeten wij jouw Apple ID van het toestel verwijderen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.763 beoordelingen