The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

Laptop sleeves bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een laptop sleeve, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Tilburg, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

Man loopt Coolblue winkel uit met Coolblue doos onder zijn arm.

Laptop sleeves bekijken in de winkel

Je vindt onze laptop sleeves in de winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Tilburg, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem. Hier bekijk je ook de producten.

Coolblue medewerker laat laptop sleeve zien aan klant in de winkel.

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste laptop sleeve voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips voor de aankoop

Coolblue medewerker doet laptop sleeve in plastic tas achter de balie in een Coolblue winkel.

Om de laptop hoes te kiezen die bij jou en je laptop past, is het handig als je jezelf van te voren enkele vragen stelt. Op deze manier weet je beter waar je op moet letten tijdens het uitzoeken van een laptop sleeve. Denk aan vragen als:

  • Wat is de binnenmaat? Niet iedere 15 inch laptop hoes past om iedere 15 inch laptop.
  • Hoeveel bescherming moet de hoes bieden? Wil je een hoes die alleen beschermt tegen lichte stoten of liever een sleeve die ook spatwaterdicht is?
  • Heb je nog extra wensen? Bijvoorbeeld extra ruimte voor accessoires of documenten. Of wil je extra draagcomfort met een handvat of schouderband?
Jan
Artikel van:
Jan Laptop specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen