The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Alternatieven voor het Sonos multiroom systeem

Wanneer je op zoek bent naar een multiroom systeem kom je al snel op ons Sonos multiroom systeem terecht. Naast het Sonos multiroom systeem zijn er ook andere geluidssystemen geschikt voor multiroom gebruik. Welke multiroomsystemen dit precies zijn, leg ik in dit artikel uit .

Heos multiroom systeem

Heos multiroom systeem

Heos heeft enkele maten speaker. Verbind er 2 of meer met elkaar en verspreid deze speakers door het huis. Via de app bedien je het multiroom systeem en speel je muziek van streamingdiensten zoals Spotify en Deezer. Streamen doe je via Wifi, maar kan ook via Bluetooth. De speakers beschikken alleen niet over AirPlay. Naast gewone speakers beschikt Heos ook over een AMP waarmee je passieve luisprekers toevoegt aan je multiroom systeem van Heos. Doordat Heos ook over een soundbar en subwoofer beschikt, creëer je ook eenvoudig een home cinema geluidsopstelling.

Harman Kardon multiroom systeem

Harman Kardon multiroom systeem

Ben je op zoek naar een stijlvol multiroom systeem dan is Harman Kardon wellicht iets voor jou. Harman heeft een ruim aanbod van speakers in allerlei maten. De speakers werken op zichzelf, als stereopaar en in een multiroom opstelling. Harman beschikt ook over grotere speakers die je eenvoudig aan je geluidsopstelling toevoegt zoals zuilspeakers, soundbars en subwoofers. De speakers zijn Google Assistent compatible, waardoor je ze spraakgestuurd bedient. Handmatig bedien je de speakers vanuit de Google Home app op je smartphone. Enkele speakers beschikken ook over touch bediening op de behuizing van de speaker.

Bose multiroom systeem

Bose multiroom systeem

Gebruik Bose speakers op zichzelf, als stereopaar of als multiroomopstelling. Bose speakers verbind je via wifi met elkaar. Het streamen van muziek kan ook via Bluetooth. Gebruik hiervoor de Bose app op je smarpthone of tablet. Bose beschikt over een uitbreiding voor je geluidsopstelling bestaand uit een soundbar of subwoofer. Let op dat niet alle Bose speakers koppelbaar zijn met elkaar.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.573 beoordelingen