The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe stevig is een volautomatische koffiemachine?

Vanaf een afbeelding is het lastig om te zien hoe stevig een koffiemachine is. Daarom laten wij alle volautomatische koffiemachines die wij verkopen naar ons kantoor komen. Onze koffiemachine specialist bekijkt de apparaten, test ze uit en beoordeelt zo de stevigheid ervan. Zo weet jij precies wat je in huis haalt.

We beoordelen koffiemachines op stevigheid

De behuizing Is de behuizing gemaakt van roestvrijstaal of hard, solide kunststof?
De lekbak Is het rooster stevig en buigt het niet mee? Blijven er geen krassen achter op het rooster na het plaatsen van een mok?
Het waterreservoir Is het plastic van het reservoir stevig en buigt het niet mee? Is het handvat stevig vastgemaakt?
Het verwarmingssysteem Is het verwarmingssysteem snel opgewarmd en zorgt het voor een constante zettemperatuur?

Topklasse, middenklasse of basisklasse

Topklasse koffiemachine

Topklasse stevigheid

Een volautomaat met een topklasse bouwkwaliteit scoort hoog op stevigheid bij elk onderdeel. Zo weet je zeker dat je een solide, robuuste koffiemachine in huis haalt waar je lang plezier van hebt.

Middenklasse koffiemachine

Middenklasse stevigheid

Een volautomaat met een middenklasse bouwkwaliteit scoort gemiddeld op stevigheid bij elk onderdeel. Dit betekent dat er ruimte is voor verbetering, maar dat je hiermee een prima apparaat in huis haalt.

Basisklasse koffiemachine

Basisklasse stevigheid

Een volautomaat met een basisklasse bouwkwaliteit scoort laag op stevigheid bij de meeste onderdelen. Houd er rekening mee dat zo'n koffiemachine veel minder stevig is en dat de onderdelen sneller zullen slijten.

Conclusie

Vind jij het belangrijk dat jouw volautomatische koffiemachine van goede kwaliteit is? Dan ga je minimaal voor een middenklasse koffiemachine. Een topklasse apparaat scoort het allerhoogst op stevigheid. Deze machines hebben een meer solide behuizing en de onderdelen slijten niet zomaar.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.381 beoordelingen