The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

De ervaring van de gemeente Dongen

De gemeente Dongen werkt thuis, samen met Coolblue. Net als veel andere bedrijven zijn zij aan de slag gegaan om haar medewerkers te voorzien van een goede thuiswerkplek. Lees hier de ervaring met een Thuiswerkwinkel van de gemeente Dongen.

Onze ervaring

Waarom wij op zoek zijn gegaan naar een Thuiswerkwinkel

Als gevolg van de Corona crisis werken we bij de gemeente Dongen redelijk massaal en vrij plotseling thuis. Toen de eerste praktische problemen waren verholpen en het er naar uit zag dat de crisis nog een tijdje zou aanhouden én onze medewerkers aangaven structureel meer thuis te willen werken, was het tijd om te zorgen voor een thuiswerkvoorziening.

We zijn gaan zoeken op internet en na marktonderzoek kwamen we al vrij snel bij Coolblue uit. Ook omdat er op dat moment veel geadverteerd werd over de Thuiswerkwinkel en veel collega’s al bekend zijn met Coolblue.

Waarom Coolblue?

Geconcludeerd werd dat het inrichten van de thuiswerkplek via de Thuiswerkwinkel van Coolblue de meest praktische en snelle oplossing is. De Coolblue Thuiswerkwinkel geeft medewerkers de mogelijkheid om zelf alles voor hun eigen thuiswerkplek te bestellen. De gemeente krijgt een eigen afgeschermde omgeving in eigen huisstijl. Nadat een medewerker is ingelogd, krijgt hij/zij een geselecteerd assortiment te zien en kan hij meteen bestellen binnen het gestelde budget. Coolblue levert de bestelling de volgende dag gratis af bij de medewerker en factureert de gemaakte kosten maandelijks aan de gemeente.

Het unieke aan Coolblue

Uit marktonderzoek is gebleken dat er geen vergelijkbare bedrijven zijn die vergelijkbare diensten, een compleet assortiment, kwaliteit, snelheid en service kunnen leveren. Het unieke aan Coolblue als leverancier is dat de Coolblue Thuiswerkwinkel binnen enkele weken is ingericht waardoor medewerkers binnen no-time thuiswerkmiddelen kunnen aanschaffen. Daarnaast kon de gemeente zelf het assortiment samenstellen, wat overigens altijd voorradig is. Dat is in de deze tijd een belangrijke voorwaarde gezien de grote tekorten en lange levertijden op ICT- en thuiswerkmiddelen. Mocht een product onverhoopt toch niet meer voorradig zijn dan biedt Coolblue (in overleg) een vergelijkbaar alternatief. Wat wij daarnaast erg fijn vinden is dat de te besteden bedragen per medewerker aan te passen zijn, bijvoorbeeld voor een aantal medewerkers dat al declaraties had doorgegeven voor producten die zij zelf besteld hebben.

Daarnaast levert Coolblue een breed assortiment, van bureaus tot headsets, waar product experts de gemeente en haar medewerkers over kan adviseren via een zeer professionele klantenservice. Een ander groot voordeel is de goede bereikbaarheid van de klantenservice en het hoge serviceniveau van Coolblue. Bij problemen rondom de afgenomen producten staan ze altijd voor je klaar. Ook verzorgd Coolblue alle communicatie, in afstemming met de gemeente, aan onze medewerkers door middel van email en instructievideo's.

Waarom wij kozen voor een Thuiswerkwinkel van Coolblue

We hebben uiteindelijk voor Coolblue gekozen vanwege het brede assortiment, de snelle levering, de goed bereikbare klantenservice en het hoge serviceniveau. We wilden namelijk op een snelle en eenvoudige manier ontzorgd worden en onze medewerkers op korte termijn faciliteren met de benodigde middelen.

Nadat we besloten hadden om met Coolblue in zee te gaan hebben we een eerste videocall gehad met Dennis waarin hij heeft aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Ook liet hij een voorbeeld van een Thuiswerkwinkel zien en heeft hij de vervolgstappen omschreven. Daarna zijn wij intern aan de slag gegaan met de besluitvorming en het verzamelen van de benodigde informatie. Daarna is het snel gegaan. De winkel is binnen enkele weken ingericht en in gebruik genomen door ongeveer 120 medewerkers van de gemeente Dongen. Waar nodig was Dennis telefonisch bereikbaar of hadden we contact via de e-mail.

Het assortiment

Voor het assortiment hebben we gekeken naar wat een aanvulling is op dat wat we al verstrekken vanuit de gemeente. Ook hebben we onder onze medewerkers een enquête uitgestuurd om er achter te komen waar behoefte aan is. Daar zijn de volgende categorieën in ons assortiment uit gekomen:

  • Monitoren
  • Kantoormeubilair inclusief zitballen en voetenbankjes
  • Toetsenborden en muizen
  • Verkoeling
  • Standaarden
  • Handige accessoires
  • Audio
  • Webcams

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden met de Thuiswerkwinkel. Vraag vrijblijvend een Thuiswerkwinkel aan en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.771 beoordelingen