The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over GoPro

Op zoek naar advies over GoPro? Op deze pagina vind je advies over de GoPro HERO camera's, vergelijken we de GoPro camera's met elkaar en laten we zien hoe je de GoPro software gebruikt. GoPro staat bekend om zijn veelzijdige action camera's die in elke situatie en sport te gebruiken zijn. Met de verschillende beschikbare mounts maak je hem compleet, zodat je de camera kunt gebruiken op de fiets en motor, bij het surfen, skiën of skydiven.

GoPro HERO 7

GoPro HERO 7

De GoPro HERO 7 lijn bestaat uit 3 verschillende modellen: de GoPro HERO 7 Black, de HERO 7 Silver en de HERO 7 White. Onze specialisten hebben deze 3 action camera's met elkaar vergeleken. In onderstaande artikelen lees je wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de modellen onderling, maar ook hoe ze in verhouding staan met hun voorgangers.

Aan de slag met jouw GoPro

Aan de slag met je GoPro

Je hebt een GoPro action camera gekocht en het is tijd om foto's en video's te maken. In onderstaande artikelen lees je onder andere hoe je jouw GoPro instelt, welke accessoires handig zijn bij het maken van mooie beelden en hoe je jouw video's kunt bewerken.

GoPro HERO 6

GoPro HERO 6

Onze specialisten proberen graag producten uit om vervolgens specialisten reviews en vergelijkingsartikelen te schrijven over hun bevindingen. Hier vind je alle artikelen over de GoPro HERO 6.

GoPro HERO 5

GoPro HERO 5

De GoPro HERO 5 is, net als de HERO 6, onderworpen aan een uitgebreide test van onze specialisten. Je leest de bevindingen in de artikelen die zij daarover hebben geschreven. Deze artikelen vind je hieronder.

GoPro HERO 4

GoPro HERO 4

Wil je de GoPro HERO 4 vergelijken met de HERO 5, HERO 6 en HERO 7? Lees dan de artikelen hieronder. Onze specialisten hebben de modellen met elkaar vergeleken. De overeenkomsten en verschillen staan op een rij.

GoPro Karma Grip

GoPro karma grip

Met behulp van de GoPro Karma Grip neem je stabiele videobeelden op met je GoPro. In onderstaande review lees je wat onze specialist van deze action camera mount vindt.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.353 beoordelingen