The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Welke Harman Kardon apparaten kan je op je tv aansluiten?

Het geluid dat uit je televisie komt is eigenlijk net niks, dus je wilt het verbeteren. Een goede keuze is dan een speaker of soundbar van Harman Kardon. Maar welke luidspreker moet je kiezen? En hoe sluit je deze aan op je televisie? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Soundbars: geluid verbeteren

Harman Kardon soundbar

Met soundbars zoals de Harman Kardon Citation Bar, Citation MultiBeam 700, of Enchant 1300 verbeter je het geluid van je televisie. De soundbars zijn ontworpen om je films en series tot leven te brengen. Dankzij de ingebouwde drivers klinkt het geluid namelijk haarscherp. Je sluit de soundbar aan via de hdmi arc aansluiting of de optische poort. Via de Google Home app voeg je meerdere speakers toe voor een multiroom, 5.0 of 5.1 opstelling, mocht je ook een subwoofer willen toevoegen.

Wifi speakers: multiroom of surround opstelling maken

Multiroom setting Harman Kardon

Een multiroom opstelling maken is met geen enkele speaker een probleem. Via de Google Home app maak je een groep, en daar plaats je alle speakers in. Zo luister je door het hele huis naar je favoriete muziek. Voor een surround opstelling zit dit wel iets anders. Vanwege bepaalde software koppel je namelijk alleen de Citation Towers of de Citation Surround speakers aan een soundbar. Zo luister je naar écht surround geluid. Koppelen kan dus altijd, maar dan hoor je uit elke speaker hetzelfde geluid.

Subwoofers: nog meer dimensie

Harman Kardon soundbar en subwoofer

Om je thuisbioscoop helemaal compleet te maken, raden we een subwoofer aan. Deze subwoofers verbind je met bijbehorende soundbar. Let op: een subwoofer produceert geen geluid. Hij produceert alleen lage bastonen wat extra kracht en dimensie aan het geluid geeft. Zo klinkt die achtervolging levensecht.

Bluetooth speakers: voor je favoriete muziek

Harman Kardon bluetooth speaker

Een bluetooth speaker is leuk, zeker die van Harman Kardon. Dankzij het strakke design en de goede geluidskwaliteit is een bluetooth speaker een goede keuze. Alleen niet voor bij je tv. Om een speaker aan je soundbar te verbinden, moet deze tenminste wifi hebben. Bluetooth speakers vallen in dit geval dus buiten de boot.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.849 beoordelingen