The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Donato

Hoe reset ik mijn HEOS by Denon speaker?

Je wilt je HEOS by Denon speaker opnieuw instellen. Daarom reset je hem naar fabrieksinstellingen, zodat je alle huidige instellingen wist.. Hoe je je HEOS by Denon speaker reset, laat ik je in de volgende stappen zien. Deze stappen zijn geschikt voor de HEOS 1, 3, 5, 7 en alle subwoofers en soundbars van HEOS.

Stap 1: bepaal welke speaker je hebt

Bepaal welke speaker je hebt

Er zijn 2 versies van de HEOS by Denon speakers: de HS1 (ook wel 'eerste generatie' genoemd) en de HS2 (ook wel 'tweede generatie' genoemd). Daarnaast is er ook nog de HEOS BAR. Elke speaker reset je op een andere manier. Controleer daarom eerst welke speaker je hebt. Om dit te controleren bij de speakers, kijk je naar de achterkant van de speaker. Op de HS1 speakers zit er naast de adapteraansluiting een reset knop. Bij de HS2 vind je op deze plek de Bluetooth knop, die je herkent aan het Bluetooth logo.

Stap 2: reset je speaker

HS1 speaker resetten

Reset een HS1 speaker

Gebruik een paperclip of tandenstoker om de resetknop in te drukken. Houd de resetknop ingedrukt totdat het lampje op de speaker oranje begint te knipperen en laat deze dan los. Na 30 seconden gaat het lampje blauw knipperen en is de speaker weer klaar voor gebruik.

HS2 speaker resetten

Reset een HS2 speaker

Houd tegelijkertijd de connect en de Bluetooth knop ingedrukt totdat het lampje van de speaker oranje begint te knipperen. De connect knop vind je, net als de Bluetooth knop, op de achterkant van de speaker. Laat beide knoppen los. Na 30 seconden gaat het lampje blauw knipperen en is de speaker weer klaar voor gebruik.

HEOS soundbar resetten

Reset een HEOS BAR soundbar

Houd de connect en de Bluetooth knop voor 5 seconden tegelijkertijd ingedrukt tot het lampje van de soundbar oranje knippert. Je vindt de knopjes aan de achterzijde van de BAR. Na 30 seconden gaat het lampje blauw knipperen en is de speaker weer klaar voor gebruik.

Je bent klaar

Je speaker is gereset naar fabrieksinstellingen. Stel je speaker opnieuw in om hem te gebruiken. Hoe je dit doet, lees je door op de onderstaande knop te klikken.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.321 beoordelingen