The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Pokemon Let's Go Pikachu & Eevee

In mijn jeugd was er Pokemon Yellow, maar voor de kleintjes van nu is er Pokemon Let's Go met Pikachu en Eevee. Deze schattige kleine monsters volgen ons op de voet terwijl we het originele pokemon verhaal (her)beleven! Op deze pagina vind je alle nieuwtjes omtrent deze nieuwe pokemon game die nu uit is voor de Switch!

Pokémon: Let's Go Pikachu

Nintendo Switch | RPG | Maximaal 2 spelers
49,99
op voorraad
  • Ga op reis met Pikachu
  • (her)beleef het originele verhaal met de eerste 150 pokemon

Wat is Pokemon Let's Go?

De Pokemon Let's Go serie is de allereerste volwaardige(?) pokemon game voor de Nintendo Switch. Je herleeft het originele verhaal en gaat, voor de veteranen onder ons, weer op pad om de eerste 151 pokemon te vangen. De game speelt zich dus af in de originele Kanto regio. Je reist met je Pikachu en Eevee aan je zijde en gaat de strijd aan met alle klassieke gyms en gymleiders.

Samen spelen

Samen tegen trainers vechten

Goed nieuws voor iedereen met een broertje, zusje of een beste vriend(in), want je verkent in Pokemon Let's Go samen de wereld van Kanto. Met ieder een eigen joy con vang je samen pokemon en loop je los van elkaar (maar wel bij elkaar) door het hoge gras. Kom je een pokemon tegen? Dan werk je samen om deze te vangen.

Accessoires

Je eigen fysieke pokeball controller

Wat is een echte pokemon trainer zonder zijn eigen pokeball? Dat dacht nintendo ook: je speelt deze nieuwe pokemon game voor de Switch dus ook met een pokeball controller. Hiermee bestuur je jouw karakter, 'gooi' je de pokeball naar wilde pokemon en neem je jouw Pikachu of Eevee mee op reis.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.835 beoordelingen