The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Samsung wasdrogers: innovatie door de jaren heen

Door de innovatie van Samsung wasdrogers droog je steeds beter, slimmer en energiezuiniger. Om de paar jaar brengt Samsung een nieuwe serie drogers uit. In 2020 komt er een nieuwe line-up aan. Je leest hier welke innovaties Samsung in de afgelopen jaren op de markt bracht en wat er dit jaar te wachten staat.

Warmtepompdroger: 2013

Samsung warmtepompdroger

In 2013 bracht Samsung haar eerste warmtepompdroger op de markt. In tegenstelling tot een condensdroger bespaar je met een Samsung warmtepompdroger veel energie. Door op een lage temperatuur te drogen, betaal je minder energiekosten. Ook draag je bij aan het milieu en blijft je was langer mooi met een Samsung warmtepompdroger. Je hoeft door de lage temperatuur niet bang te zijn dat je was krimpt.

Crystal Blue: 2014

Samsung Crystal Blue wasdroger

Een jaar later kwam Samsung in 2014 met de Crystal Blue deur. De blauwe transparante deur staat stijlvol in elk interieur en maakt van je Samsung wasdroger een blikvanger. Door de ruime deuropening haal je je schone en droge beddengoed soepel uit de trommel. Zo hoef je dit er vooraf ook niet in te proppen.

AirWash & Optimal Dry: 2016

Samsung AirWash wasdroger

Om geurtjes te verminderen, kwam Samsung in 2016 met de AirWash techniek. Hiermee fris je een muffe blouse na één dag dragen op met frisse lucht. Doordat je deze niet hoeft te wassen, slijt je was minder snel en bespaar je water en energie. Naast de AirWash techniek kwam Samsung met de Optimal Dry technologie. Een Samsung wasdroger meet met sensoren hoe vochtig je was is. Zodra je kleding droog is, stopt de wasdroger automatisch. Dit bespaart energie en is beter voor je was.

Silent Dry & Super Speed: 2018

Samsung Silent Dry en Super Speed wasdroger

Stil en snel, daar draait het sinds 2018 om. Je plaatst je Samsung wasdroger gerust vlak bij je woon- of slaapkamer dankzij het Silent Dry design. Door het geluidsdempende materiaal zet je de droger ook aan terwijl je tv kijkt of als je naar bed gaat. Om snel je favoriete outfit te drogen, gebruik je het Super Speed programma. Hiermee droog je in rap tempo enkele kledingstukken.

Simplify Laundry: 2020

Samsung Simplify Laundry wasdroger

In 2020 brengt Samsung een nieuwe line-up uit. De nadruk ligt hierbij op betere prestaties en slim en krachtig drogen. Met het Artificial Intelligence (AI) systeem koppel je je wasdroger via het wifi netwerk aan je wasmachine. Zo communiceert je wasmachine bijvoorbeeld hoe vochtig je was na het centrifugeren nog is. Je wasdroger past hier het droogprogramma op aan.

Rowan
Artikel van:
Rowan Wasdrogerspecialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.583 beoordelingen