The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Specialisten review van de JBL Under Armour Sport FLASH

Niets is lekkerder dan motiverende muziek door je oren heen blazen die jouw sportprestaties een stapje hogerop brengen. Ditmaal is de leverancier van deze muziek de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH. Deze waterbestendige oordopjes van JBL zijn volledig draadloos en ik heb ze op verschillende vlakken getest.

Eerste indruk van de JBL Under Armour Sport FLASH

Oordopjes in oplaadcase

Wanneer je het doosje voor het eerst openmaakt, valt je meteen op hoe strak alles eruitziet. De oplaadcase is wat aan de grote kant, maar heeft ook iets elegants over zich heen. Daarnaast ziet het design van de oordopjes er keurig uit. Ik krijg er zin van om naar de sportschool te gaan en mijn favoriete nummers af te spelen tijdens het sporten.

Volledig draadloos

Oordopjes

Doordat de oordopjes volledig draadloos zijn, heb je geen last van een kabel in je nek of langs je lichaam. Dit is ideaal voor de bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Ook verbind je de oordopjes snel met een smartphone of tablet, omdat ze bij eerste gebruik direct in detecteerbare modus staan. Ook zijn het linker- en rechteroordopje makkelijk met elkaar te verbinden, dit doe je door beide oordopjes aan te zetten. De verbinding wordt dan automatisch opgezet.

Geluidskwaliteit

Oordopjes test

Zelf ben ik niet de grootste fan van oordopjes, gezien de geluidskwaliteit mij vaak tegenvalt. Maar de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH hebben mij letterlijk en figuurlijk weggeblazen. Er zit een heerlijke bas in, waardoor de muziek krachtig klinkt. Zo zet jij tijdens een workout net dat extra stapje. Ook op de hoge tonen word je niet teleurgesteld; stemmen klinken zuiver en melodieën komen goed over.

Draagcomfort

Extra maten oordopjes

Het draagcomfort scoort bij de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH een goed. Het is niet zo dat de oordopjes heerlijk zitten, maar ze irriteren niet en dat is belangrijk. Zo zet jij een lange wandeling voort zonder problemen en luister je onafgebroken naar je favoriete nummers. Na een tijdje heb je niet meer door dat je de oordopjes in je oren hebt. Ook kies je zelf de juiste pasvorm, dankzij de extra meegeleverde maten dopjes en vleugels.

Bionic Hearing

Bionic Hearing

Tijdens het sporten is het soms belangrijk om meer van je omgeving te horen, bijvoorbeeld wanneer je hardloopt bij een drukke autoweg. Hier heeft JBL Bionic Hearing voor. Wanneer je één keer het linker oortje indrukt, activeer je de TalkThru optie. Hiermee zet je de muziek zachter en worden stemmen beter doorgelaten. Druk je er 2 keer op het linker oortje, dan activeer je de AmbientAware modus. Hiermee laat je al het omgevingsgeluid beter door. Een hele handige functie.

Samengevat

In ear met oorclip | 5 uur batterijduur | Waterdicht
141,99
niet meer leverbaar

Vooral op het gebied van geluidskwaliteit heeft dit product mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. De bas knalt lekker en het draagcomfort is ook prima. Voeg daar de Bionic Hearing functie aan toe en je tilt jouw sportprestaties naar een hoger niveau. Voor intensieve sporters zal de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH dan ook een product zijn om van te genieten.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen