The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Hoe doe ik mijn oordopjes in?

Om te genieten van muziek moet je jouw nieuwe oordopjes goed in je oren doen. Dit zorgt voor een hogere geluidskwaliteit en de oordopjes zitten dan ook beter in je oren. In dit artikel laten we voor elke draagwijze zien hoe je de oordopjes het beste in je oren doet.

Oordopjes indoen

Oordopjes met oorclip

In dit artikel leggen we je uit hoe je de volgende oordopjes in je oren doet:

  • In ear
  • Met oorhaak
  • Met oorclip
  • Earbuds
  • Bone conduction

In ear

In ear oordopjes gaan direct je gehoorgang in. Het is van belang dat je deze oordopjes goed in je oren doet, anders wordt de bas niet correct weergegeven. Passen de oordopjes niet? Probeer dan de andere meegeleverde maten oordopjes. In de video laat Ferdinand zien hoe je in ear oordopjes het beste in je oren doet.

Oorhaak

Oordopjes met een oorhaak zorgen ervoor dat de oordopjes niet snel uit je oren vallen. Dit maakt deze draagwijze ideaal voor tijdens het sporten. Hoe je dit type oordopjes het beste in je oren doet, legt Ferdinand uit in de video.

Oorclip

Wanneer oordopjes een oorclip hebben, blijven ze stevig in je oren zitten. Het verschil tussen een oorclip en oorhaak is dat een oorclip in je oorschelp zit en een oorhaak om je oor hangt. In de video laat Ferdinand zien hoe je oordopjes met een oorclip het beste in je oren doet.

Earbuds

Earbuds zijn oordopjes die rusten in je oorschelp en niet direct je gehoorgang ingaan. Hierdoor hoor je meer van je omgeving. Hoe je deze oordopjes het beste in je oren doet, zie je in de video.

Bone conduction

Met bone conduction luister je op een andere manier naar muziek. Deze oordopjes rusten namelijk op je jukbeenderen. Hoe je dit type oordopjes het beste op je hoofd zet, laat Ferdinand zien in de video.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen