The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Vergelijk de Sonos en Harman Kardon multiroom systemen

Wil je een multiroom systeem creëren, maar twijfel je tussen de Sonos of Harman Kardon speakers? Bekijk dan de vergelijking op deze pagina. Beide systemen zijn uitbreidbaar tot een compleet homecinema set of een multiroom geluidsopstelling. Ook hebben ze allebei speakers voor elke ruimte, van klein tot groot. Wanneer ga je nu voor Sonos en wanneer voor Harman Kardon? Je leest het hier.

Het verschil tussen Sonos en Harman Kardon

Sonos Harman Kardon
Een aparte speaker voor kleine, middelgrote en grote kamers Ja Ja
Een subwoofer en soundbar voor een krachtig home cinema geluid Ja Ja
Een ingebouwde spraakassistent voor spraakbediening. Ja Ja
Een speaker met een accu, zodat ik ook buiten naar muziek kan luisteren Ja Ja
Met losse componenten mijn huidige speakers toevoegen aan het multiroom systeem Ja Nee
Via bluetooth muziek naar de speakers streamen Ja, maar alleen met de Sonos Move Ja
Een exclusief en krachtig draadloos netwerk voor mijn speakers maken Ja, via de Sonos Boost Nee
Het geluid van de speakers automatisch afstemmen op de akoestiek van de kamer Ja Nee

Sonos vs. Harman Kardon

Sonos multiroom systeem

Sonos

Het Sonos multiroom systeem heeft als belangrijkste kenmerk het krachtige draadloze netwerk waar het op draait. Via de Sonos Boost versterk je eenvoudig het wifi signaal waardoor je niet snel last hebt van storingen in je geluidsweergave. Je voegt eenvoudig een soundbar of sub toe aan een losse speaker voor een homecinema geluidservaring of je plaatst speakers in meerdere ruimtes voor het multiroom effect. Vanuit de Sonos app stem je via de TruePlay functie elke speaker af op de ruimte waar je deze plaatst. Zo komt het geluid goed tot zijn recht. Je bedient de Sonos speakers ook spraakgestuurd via Google Assistant. Bij de Sonos One en Beam zit deze ingebouwd. De andere speakers zijn compatibel met Google Assistant en bedien je dus via een speaker met ingebouwde spraakassistant zoals de Beam, One of Google Home.

Harman Kardon speakers

Harman Kardon

Naast wifi, bedien je de Harman Kardon speakers ook via een bluetooth verbinding. Dat is handig wanneer je de speakers op een plek gebruikt waar je verbinding minder goed is, zoals de zolder of een etage onder de grond. Je breidt een enkele Citation speaker eenvoudig uit tot een complete homecinema geluidsopstelling met een sub, surround speakers, soundbar en zuilspeakers. Plaats Citation speakers door het hele huis voor een multiroom geluidsopstelling en bedien elke speaker afzonderlijk via de app op je smartphone. De speakers beschikken over een geïntegreerde Google Assistant waardoor je ze ook via spraakopdrachten bedient.Telefoon even niet bij de hand? Lees dan van het touch display af welk nummer afspeelt of druk op het scherm voor een volgend nummer.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.586 beoordelingen