The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

Vergelijk Garmin Instinct Solar met Garmin Instinct

Met de Garmin Instinct Solar brengt Garmin een sporthorloge op de markt dat weken meegaat. In tegenstelling tot zijn voorganger laadt de Solar variant op door zonne-energie. Bovendien komt de Instinct Solar in 3 edities: Instinct, Instinct Tactical en Instinct Surf. We vertellen je graag meer over de solar techniek en andere verschillen tussen de Garmin Instinct Solar en de Garmin Instinct.

Garmin Instinct Solar Zwart

aanbieding
45 mm breed | Toont smartphone meldingen | Routeregistratie & navigatie via gps
Adviesprijs 399,99 290,-
tijdelijk uitverkocht
  • Het horloge laadt zichzelf op via zonne-energie en gaat daardoor tot wel 24 dagen mee.
  • Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of het verbranden van vet.
  • Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.
  • Met dit horloge betaal je niet contactloos, zoals je met andere Garmin horloges wel doet.
  • Het is niet mogelijk om inkomende whatsapp berichten via de smartwatch te beantwoorden.

Garmin Instinct Zwart

Meet stappen, hartslag, slaap, afstand en meer | Ingebouwde gps | Toont smartphone meldingen
499,-
op voorraad
  • Bekijk hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding.
  • Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.
  • Naast dat het horloge je route registreert, navigeert het je ook de juiste richting op.
  • Met dit horloge betaal je niet contactloos, zoals je met andere Garmin horloges wel doet.
  • Het is niet mogelijk om inkomende whatsapp berichten via de smartwatch te beantwoorden.

Vergelijking Garmin Instinct Solar en Garmin Instinct

Garmin Instinct Solar Garmin Instinct
Scherm 2.51 inch OLED Power Glass 2.51 inch OLED
Batterij Solar (zonne-energie) Accu
Batterijduur 24 dagen 14 dagen
Waterdicht Ja Ja
Ingebouwde gps Ja Ja
Berichten versturen Nee Nee
Gewicht 53 gram 52 gram

Scherm en glas

Garmin Instinct Solar scherm en glas

Garmin Instinct Solar: OLED Power Glass

Het altijd-aan OLED scherm van de Garmin Instinct Solar wordt bedekt door een Power Glass lens. Deze lens zorgt ervoor dat zonlicht door het glas bij de zonnecollectoren in het scherm kan komen. Andere glastypes, zoals mineraalglas of saffierglas, zijn daar minder geschikt voor. Power Glass is ongeveer even sterk als gehard glas of Gorilla Glass en krasbestendig.

Garmin Instinct scherm en glas

Garmin Instinct: OLED gehard glas

Het altijd-aan OLED scherm van de Garmin Instinct laat je de hele dag door de tijd en jouw belangrijkste gegevens zien. Het scherm wordt bedekt door gehard glas. Het glas is sterk en krasbestendig, dus je hoeft niet bang te zijn voor krassen op je scherm.

Batterijduur

Garmin Instinct Solar batterijduur

Garmin Instinct Solar: tot 24 dagen

Omdat de Garmin Instinct Solar zichzelf oplaadt door zonne-energie, gaat de batterij veel langer mee. De solar techniek zorgt ervoor dat het horloge tot wel 24 dagen meegaat op één acculading. En dankzij handige functies zoals de expeditiemodus en Power Manager verleng je die batterijduur nog verder. In de expeditiemodus gaat de batterij zelfs langer dan 2 maanden mee, mits de zonnecollectoren voldoende licht opvangen. Je hoeft de Garmin Instinct Solar dus amper handmatig op te laden.

Garmin Instinct batterijduur

Garmin Instinct: tot 14 dagen

De Garmin Instinct heeft geen zonnecollectoren en laadt tussentijds dus niet extra op. Na 14 dagen zal de batterij van het horloge leegraken. Ook dit horloge gaat in de expeditiemodus langer mee. Het horloge gebruikt dan wel gps, maar verbruikt minder energie. Met de Power Manager functie zie je hoe jouw instellingen energie verbruiken. Je past je instellingen vervolgens zelf zo aan dat je batterij langer meegaat.

Edities

Garmin Instinct Solar

Garmin Instinct Solar: veelzijdig sporthorloge

Het Instinct Solar horloge is een sporthorloge voor de veelzijdige sporter. Het horloge meet je hartslag en het aantal stappen dat je zet en houdt je slaap bij. Er zijn ook verschillende sportprofielen die al jouw work-outs bijhouden. Op het scherm zie je jouw hartslag tijdens het hardlopen en het aantal verbrande calorieën. Het horloge is waterdicht, dus je gaat er ook mee zwemmen.

Garmin Instinct Solar Tactical

Garmin Instinct Solar Tactical: voor militairen en avonturiers

De Garmin Instinct Solar Tactical is gemaakt voor militairen en avonturiers. Het horloge beschikt over een nachtweergave, dus je leest het ook af met een nachtbril op. De jumpmaster modus helpt je navigeren na een parachutesprong en stuurt je naar de juiste landingsplek. Met sluipmodus of 'Stealth modus' verbreek je alle verbindingen van je horloge. Zo verras je jouw doelwit. De Instinct Tactical Solar voldoet aan Amerikaanse militaire normen en is temperatuur-, schok- en waterbestendig. De Garmin Instinct heeft ook een Tactical uitvoering.

Garmin Instinct Solar Surf

Garmin Instinct Solar Surf: voor surfers

De Garmin Instinct Solar Surf is er, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal voor de fanatieke surfer. Het horloge geeft data over getijden weer en houdt jouw surfsessies bij. Zo zie je na een surfsessie precies hoeveel golven je gepakt hebt, wat je maximale snelheid was en hoeveel kilometer je op en in het water aflegde.

Conclusie

Met de komst van de Garmin Instinct Solar lijn is het sporthorloge nog veelzijdiger geworden. De batterij van de Instinct Solar gaat veel langer mee dan die van de Instinct. Je gebruikt het horloge tot wel 24 dagen als je hem tussentijds oplaadt via zonne-energie. De Instinct Solar komt in 3 verschillende uitvoeringen. Zo is er een voor de fanatieke sporter, voor de militair en avonturier en voor de fanatieke surfer.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.418 beoordelingen