The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Waarom Beats goed samenwerkt met Apple

De meeste koptelefoons en oordopjes van Beats werken goed samen met Apple toestellen. Zo zijn ze onder andere snel met elkaar verbonden en levert het een betere geluidskwaliteit op. In dit artikel lees je waarom dat zo is en welke oordopjes en koptelefoons van Beats goed samenwerken met jouw Apple apparaten.

H1/W1 chip

iPhone 11 Pro met Beats Solo Pro

De reden dat Beats zo goed samenwerkt met Apple? De chip die in jouw koptelefoon of oordopjes zit is van Apple. De oudere exemplaren van Beats beschikken over de W1 chip. De nieuwere modellen beschikken over de H1 chip. In principe doen deze chips hetzelfde. Ze zorgen ervoor dat je snel verbonden bent met jouw iCloud apparaten, besparen batterij en zorgen voor een algemeen betere geluidskwaliteit. Het verschil tussen beide chips is dat de H1 chip de eerder genoemde voordelen net iets beter doet.

Siri

Siri testen

Een ander voordeel aan beide chips is de samenwerking met Siri. Wanneer jouw koptelefoon of oordopjes over de W1 chip beschikken, druk je op een knop om de spraakassistent te activeren. Met een ingebouwde H1 chip zeg je ‘’Hey Siri!’ en de spraakassistent reageert. Vervolgens geef jij via spraak een opdracht door aan Siri, zoals het overschakelen naar het volgende nummer. Hierdoor hoef jij je telefoon niet uit je broekzak te halen.

H1 chip

H1 chip Apple

De onderstaande Beats producten hebben een H1 chip.

  • Beats Solo Pro
  • Powerbeats Pro

W1 chip

W1 chip

De onderstaande Beats producten hebben een W1 chip.

  • Beats Studio3
  • Beats Solo3
  • Beats Powerbeats 3


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.049 beoordelingen