The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Apple nieuws

Op deze pagina lees jij het laatste Apple nieuws. Denk hierbij aan updates, nieuwe productlanceringen en aankondigingen. Daarnaast testen wij alle producten voor je in onze specialisten reviews. En natuurlijk verzamelen we leuke, handige lifehacks en weetjes voor je Apple producten.

Software & apps

Software en apps

Wil jij dat je Apple product op en top werkt? Met deze software updates en apps haal jij het maximale uit je Apple producten. Wij vertellen je graag meer over de software updates van Apple en de handigste apps en programma's voor jouw apparaten.

Diensten

Apple Music op Apple Watch

Naast producten zijn er rondom Apple ook veel diensten beschikbaar. Zo ruil jij je oude iPhone in voor een nieuwe met Upgrade. Of luister jij je favoriete nummers op 1 platform met Apple Music. Benieuwd naar al die diensten? Je leest het hier.

Tutorials

Apple continuïteit

Je hebt net een nieuw Apple apparaat gekocht, maar hoe installeer je die nu precies? Of wil je weten hoe je jouw Apple apparaten het beste gebruikt? In deze tutorials leggen we je uit hoe je aan de slag gaat met jouw Apple apparaten.

Tips & weetjes

iPad muis


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.751 beoordelingen