The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Apple

Specialistisch Apple advies online én offline
Apple Authorised Service Provider
Snelle reparatie van je Apple device in onze winkels

Apple

Smaakvol.
Specialistisch Apple advies online én offline
Apple Authorised Service Provider
Snelle reparatie van je Apple device in onze winkels

Apple ecosysteem

Apple bij Coolblue

Apple bij Coolblue Apple Authorized Service Provider.

Apple aankondigingen, lanceringen & acties

Nieuws van Apple Geen komkommertijd.

Refurbished Apple producten bij Coolblue

Refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel dat helemaal wordt opgeknapt en daarna opnieuw wordt verkocht. Alle functies van het apparaat zijn getest en onderdelen eventueel vervangen. Een refurbished iPhone kan lichte gebruikssporen hebben, maar is altijd 100% functioneel.

Refurbished iPad

Alle refurbished iPad bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Je krijgt dus altijd een zo goed als nieuwe tablet. Alle refurbished iPad modellen zijn opgeknapt door gecertificeerde Apple specialisten. Zij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen.

Refurbished Apple Watch

Een refurbished Apple Watch heeft 2 grote voordelen vergeleken met een gloednieuwe smartwatch. Allereerst is het goed voor je portemonnee, want een refurbished Apple Watch is goedkoper dan een nieuwe variant. Daarnaast help je het milieu ermee, want een refurbished smartwatch is een duurzamere aankoop.

Op zoek naar een MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch, iMac of Apple TV? Je bent bij Coolblue aan het juiste adres. Onze specialisten geven je online en in al onze winkels uitgebreid advies. Zo haal je een Apple product in huis dat bij jou past. Daarnaast inspireren wij je om alles uit je Apple producten te halen. Ervaar je ooit problemen met bijvoorbeeld je iPhone of iPad? Als Apple Authorized Service Provider denken we graag met je mee aan een oplossing.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,2 / 10 17822- 17.822 beoordelingen