The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

5 redenen om voor Apple te kiezen

Overal om je heen spot je ze: échte Apple fanboys en fangirls. Maar hoe komt het nou dat Apple zoveel fans heeft? De belangrijkste reden is het Apple ecosysteem, waardoor al jouw Apple producten naadloos met elkaar samenwerken. In dit artikel geven wij je 5 redenen om voor Apple te kiezen.

1: Continuïteit: Apple ecosysteem

Apple ecosysteem

Apparaten van Apple werken naadloos met elkaar samen. Zo verschijnt de foto die ik met Apple iPhone maak direct op het scherm van mijn Apple MacBook. Daar heb ik dus geen kabeltjes of extra acties voor nodig. Als ik tijdens het werken op mijn iMac een herinnering instel, krijg ik daar later een pop-up van op mijn Apple iPhone. Deze voorbeelden van het 'Apple ecosysteem' maken het aantrekkelijk om meerdere Apple producten aan te schaffen.

2: Veiligheid: privacy

Apple veiligheid

Apple zorgt dat al mijn gegevens privé blijven. Er wordt daarom geen data verzameld en doorgestuurd naar adverteerders en andere organisaties. Zo ben ik de enige die weet waar ik 's ochtends mijn koffie koop, wie ik bel voordat ik ga slapen of hoe hoog mijn hartslag is tijdens het fietsen.

3: Software: altijd up-to-date

Software iPhone

Nieuwe software updates gelden ook voor oudere Apple modellen. Dit betekent dat mijn oom met zijn iPhone van 4 jaar geleden ook profiteert van de voordelen van een nieuw besturingssysteem. Zo installeert hij dit najaar gewoon de iOS 13 update en gebruikt hij donkere modus op zijn Apple iPhone 6S.

4: Consistentie: gebruiksvriendelijk

iPad gebruiksvriendelijk

Als ik weet hoe ik een iPhone moet bedienen, dan weet ik ook gelijk hoe ik op een iPad navigeer. De instellingen van de toestellen zien er ongeveer hetzelfde uit en veel dingen vind je op dezelfde plek. Zo is het eenvoudig om aan een nieuw toestel te wennen. Applicaties zoals e-mail en tekstverwerkingsprogramma's werken precies hetzelfde op beide apparaten. Daarnaast is de kans groot dat je een aankoop op al je apparaten kan gebruiken, zoals de Apple service Apple Pay.

5: Ontwerp: professionele uitstraling

Professioneel ontwerp

Apple producten herken ik direct aan het herkenbare Apple design. Er wordt vooral aluminium en glas gebruikt en de kleuren Space Gray en Zilver komen overal terug. Als ik meer producten van Apple heb, past alles qua uiterlijk bij elkaar en heeft mijn werkplek een professionele uitstraling.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen