The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over de samenwerking van Apple producten

Eén van de grootste voordelen van Apple is het zogenaamde ecosysteem. Apple maakt zowel de hardware als de software zelf, waardoor de producten goed met elkaar samenwerken. Zo werkt jouw iPhone bijvoorbeeld naadloos samen met jouw Apple Watch. Je leest hier alles over de voordelen van het Apple ecosysteem.

Zo werken iPhone, iPad, MacBook & Apple Watch samen

Apple iPhone en Apple iPad in gebruik

Apple is onder fans erg populair door het gebruiksgemak. Hoe meer Apple producten je hebt, hoe beter je dit merkt. Zo is jouw Apple Watch echt een verlengstuk van jouw Apple iPhone. Lees hier alles over de samenwerking tussen de populairste Apple producten.

Nog meer samenwerking tussen je Apple producten

Apple TV in gebruik

Apple TV gebruik je om moeiteloos foto's en video's naar je televisie te streamen, maar er is nog veel meer mogelijk in combinatie met andere Apple producten. Zo deel je bijvoorbeeld gemakkelijk het scherm van jouw Apple MacBook.

Naadloos schakelen tussen je Apple producten

Apple iPhone en Apple MacBook in gebruik

Als je jouw Apple MacBook na een lange dag werken opbergt, is het prettig dat al jouw bestanden ook nog toegankelijk zijn via jouw iPhone of iPad. Het Apple ecosysteem heeft handige functies waarmee je moeiteloos overschakelt van het ene naar het andere product.

Apple Services

Apple TV+ op Apple MacBook

Naast de hardware, is de software van Apple ook gericht op het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid. De Apple services zijn volledig geïntegreerd met al jouw apparaten, zodat je ze overal gebruikt. Hierdoor betaal je net zo gemakkelijk met jouw Apple Watch als met jouw Apple iPhone.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.310 beoordelingen