The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jelle

Wat is Apple Pages?

Pages is de gratis tekstverwerker van Apple die beschikbaar is op macOS, iPadOS en iOS. Het is samen met Keynote en Numbers onderdeel van het iWork pakket en is qua gebruik te vergelijken met Microsoft Word. We vertellen je hier wat Apple Pages is en wat jij eraan hebt.

Wat is Apple Pages?

Apple Pages op iPhone en MacBook

Met Apple Pages maak je eenvoudig de mooiste documenten op jouw Apple MacBook, iPad of iPhone. Je gebruikt Pages om teksten te schrijven, afbeeldingen toe te voegen en de opmaak van je document te wijzigen. Hiervoor gebruikt de app verschillende sjablonen, zodat je gemakkelijk een professioneel ogend document maakt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met een leeg wit vel te beginnen. In dat geval voeg je later zelf nog afbeeldingen toe. Bovendien gebruik je ook gewoon Microsoft Word documenten in Pages.

Maak je document zoals jij dat wil

Apple Pages op iPad

Apple Pages biedt je veel verschillende mogelijkheden om jouw eigen stijl in je documenten terug te laten komen. Zo pas je gemakkelijk lettertypes aan, gebruik je sjablonen en voeg je illustraties toe met je Apple Pencil. Het gemakkelijkst is om te beginnen met één van de ruim 70 sjablonen. Deze sjablonen pas je vervolgens helemaal naar jouw smaak aan. Je voegt eenvoudig een foto, video, afbeeldingengalerij of geluidsopname toe om je tekst met beeld of geluid te ondersteunen.

Eenvoudig samenwerken

Apple Pages op iPad en MacBook

Samen met je studiegenoten of collega's in hetzelfde document werken is een fluitje van een cent met Apple Pages. Dankzij iCloud werk je met meerdere mensen tegelijkertijd in één Pages document. Dat doe je op jouw MacBook of iMac, maar ook op je iPhone, iPad, of Windows computer. Zo weet je zeker dat iedereen mee kan werken. Bovendien is Pages compatibel met Microsoft Word. Je slaat je bestanden eenvoudig op als Word documenten. Krijg je een Word document toegestuurd? Ook deze importeer en bewerk je zonder problemen met Pages.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.917 beoordelingen